Poll: Welke nieuwe functie mag niet in de iPhoned-app ontbreken?

Lars Paijmans
19 juli 2017, 20:25
3 min leestijd
Poll: Welke nieuwe functie mag niet in de iPhoned-app ontbreken?

De iPhoned-app is al een tijdje te downloaden, maar we zijn nog lang niet klaar met het toevoegen van nieuwe functies. Daarom zijn we benieuwd naar de dingen die jij nog mist.

Welke iPhoned-app functies mis jij?

Sinds de komst van de iPhoned-app hebben we al een eerste update uitgebracht. Deze introduceerde onder meer een nieuw app-icoon, die we na jullie feedback hebben aangepast. Ook in de app zelf willen we nog allerlei functies verbeteren en toevoegen. Daarom doen we vandaag opnieuw beroep op jullie eerlijke mening.

In onderstaande poll hebben we een aantal functies op een rij gezet die we in de toekomst aan de iPhoned-app willen toevoegen. Laat je stem achter op de feature die jij het belangrijkst vindt. De resultaten nemen we vervolgens mee tijdens de aankomende updates van de app. Alle opties nemen we hieronder kort met je door.

iPhoned app interview

1. iPad-versie: op de iPhone vult onze app je scherm volledig, maar op de iPad is dit nog een ander verhaal. Met het toevoegen van iPad-ondersteuning maken we de app geschikt voor de grotere schermen van Apples tablets. Meer ruimte om artikelen te lezen en video’s te kijken dus!

2. Landschapmodus: Persoonlijk lezen we artikelen altijd door de iPhone rechtop te houden. Toch zijn er ook genoeg mensen die hun smartphone kantelen om de volledige breedte van het display te benutten. Ga jij een dergelijke landschapmodus gebruiken?

3. Een gepersonaliseerd homescreen: Het eerste wat je ziet als je de app opstart, is het homescherm. Hier verschijnen nu nog standaard de meest recente berichten. In de toekomst willen we echter naar een homepagina toewerken die voor iedereen net iets anders is. Op basis van de artikelen die je leest stelt de iPhoned-app zelfstandig een overzicht voor je samen. Zo ziet een fanatieke tips-lezer meer tips en blijft de nieuwsfan altijd actueel met het meest recente nieuws.

4. Reageren onder berichten: Op de iPhoned-website kan het al, maar in de app nog niet; een reactie achterlaten. Via de mail krijgen we sinds de komst van de app regelmatig berichten binnen van lezers in de app. Dat doet ons vermoeden dat er genoeg mensen zijn die graag hun mening delen over de onderwerpen die we bespreken.

5. Voorleesfunctie: Om de iPhoned-app toegankelijker te maken, wordt er achter de schermen ook aan een voorleesfunctie gesleuteld. Zoals de naam al doet vermoeden, leest dit alle artikelen en knoppen in de app voor, wat een uitkomst is voor mensen met een visuele beperking.

6. Apple Watch-app: Apple Watch-dragers ontvangen al notificaties van de iPhoned-app op hun pols, maar een volwaardige watchOS-app is er nog niet. Met deze app kun je de laatste artikelen rechtstreeks vanaf je pols lezen, zodat je niet meer je iPhone uit je broekzak hoeft te halen om dat nieuwe iPhone 8-gerucht tot je te nemen.

Zie je onderstaande poll niet? Klik dan hier

Heb jij de iPhoned-app al gedownload? Help ons dan een handje door een review achter te laten in de App Store. Kleine moeite voor jou, maar helpt ons enorm!

Download de iPhoned-app in de App Store (gratis)

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store
Categorie: Apps

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's