De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

Download de iPhoned-app nu gratis in de App Store!

Lars Paijmans
12 juni 2017, 12:50
2 min leestijd
Breaking
Download de iPhoned-app nu gratis in de App Store!

Reviewscore

10

iPhoned bestaat dit jaar 10 jaar, dus trakteren we op iets waar we stiekem heel trots op zijn: iPhoned is er nu ook als iOS-app! Vanaf vandaag gratis te downloaden in de App Store.

iPhoned-app vanaf nu beschikbaar

De afgelopen tien jaar kon je iPhoned al op allerlei manieren bereiken. Natuurlijk op onze website, maar ook via Twitter, Facebook en in je mailbox met onze dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrief. Hier komt vandaag een nieuwe optie bij: native op je iPhone met onze eerste iOS-app.

iPhoned app

De afgelopen tijd hebben we samen met de ontwikkelaars van WeMa Mobile gesleuteld om de beste Apple-nieuws-app van Nederland te maken. Het resultaat is een app die naast het weergeven van de artikelen op iPhoned ook een centrale plek vormt om alles uit je iPhone te halen.

Zo lees je alles over de geschiedenis en toekomst van iOS in het software-overzicht en kom je meer te weten over alles van Apple in het Spotlights-onderdeel van de app. Van AirPods tot 3D Touch en WhatsApp, dankzij de ingebouwde zoekfunctie hoef je de app niet te verlaten.

Haal alles uit je iPhone met onze app

De iPhoned-app download je vandaag gratis in de App Store. Je hebt minimaal iOS 8.0 of hoger en 48,7MB nodig om de app te draaien. Dit betekent dat je vanaf de iPhone 5 en hoger onze app probleemloos kunt installeren en gebruiken. In-app aankopen of addertjes onder het gras zijn er niet: de iPhoned-app is en blijft volledig gratis. We nodigen je graag uit om de app te downloaden en een review achter te laten in de App Store. Kost je een paar seconden, maar helpt ons enorm!

iPhoned app

Een verschil van dag en nacht

We konden het niet laten om wat leuke extra’s in de app te verwerken. Zo is er een iPhoned-widget waarmee je met een snelle blik op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Daarnaast kun je zelf kiezen of je via meldingen op de hoogte gehouden wilt worden van het dagelijkse en of wekelijkse overzicht. Daarin bundelen we dagelijks alle artikelen die zijn verschenen, en kiezen we elke zaterdag alleen de beste en belangrijkste stukken uit.

Met een dag- en nachtmodus (die automatisch werkt) past het design van de app zich aan op het moment van de dag. Bovendien ziet de nachtmodus er wat ons betreft ook overdag mooi uit op de iPhones met een zwarte voorkant. Tot slot is de tekstgrootte aanpasbaar, wat de app optimaal toegankelijk maakt.

En nu is het aan jou! We zijn razend benieuwd naar je feedback, die je altijd kunt sturen naar apps@bigspark.com. We hopen natuurlijk dat je net zo enthousiast bent als ons om met de iPhoned-app aan de slag te gaan!

→ Download de iPhoned-app in de App Store (gratis)

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen