De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

iPhoned-adventskalender (9-12-2022): maak je huis slimmer met deze tink-gadgets t.w.v. 119,90 euro!

Yannick Chalkiopoulos
9 december 2022, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (9-12-2022): maak je huis slimmer met deze tink-gadgets t.w.v. 119,90 euro!

Het is tijd om het vijfde vakje te openen in onze iPhoned-adventskalender, die loopt vanaf 5 tot en met 23 december. Vandaag maak je kans op een slimme radiatorknop en slimme stekker van tink t.w.v. 119,90 euro. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2022

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het aftellen naar Kerstmis is begonnen! En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen: aankomende weken maak je elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 5 tot en met 23 december, waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de nieuwste gadgets. Iedere werkdag openen we een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Vrijdag 9 december: maak kans op slimme gadgets t.w.v. 119,90 euro van tink!

iphoned-adventklaneder 2022 slimme radiatorknop

Ben jij op zoek naar gadgets om je huis slimmer te maken? Dan ben je bij tink aan het juiste adres. Vandaag zijn er liefst twee prijzen te winnen bij tink, te beginnen met de slimme radiatorknop van Eve. Met de slimme knop bedien je de verwarming vanaf je bank of zelfs vanuit de auto als je onderweg naar huis bent. De knop zorgt voor een efficiënte verwarming van huis, waardoor je ook nog eens energie bespaart!

iphoned adventkalender slimme stekker

Met de Eve Energy slimme stekker regel je het stroomverbruik van ieder huishoudelijk apparaat. Dit doe je eenvoudig met je telefoon, want beide gadgets zijn te bedienen vanuit de Apple HomeKit-app. Hierdoor kan je de slimme stekker en radiatorknop met Siri en spraakopdrachten bedienen. Zo heb je altijd zicht op je energieverbruik, wel zo handig met de huidige energieprijzen.

Voor deze winactie willen we tink bedanken voor het beschikbaar stellen van de slimme gadgets van Eve. De adviesprijs is 119,90 euro. 

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 5 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke werkdag rond 15.00 uur publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 uur de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website. Doe mee met het formulier hieronder:

Meedoen aan deze actie kan niet meer. Check voor de prijs van vandaag om 15:00 uur de overzichtspagina van de iPhoned-adventskalender!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2022-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu