iPhoned-adventskalender (7-12-2022): win Apple AirPods 2 van Amac t.w.v. 159 euro!

Yannick Chalkiopoulos
7 december 2022, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (7-12-2022): win Apple AirPods 2 van Amac t.w.v. 159 euro!

Het is tijd om het derde vakje te openen in onze iPhoned-adventskalender, die loopt vanaf 5 tot en met 23 december. Vandaag maak je kans op Apple AirPods 2 van Amac t.w.v. 159 euro. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2022

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het aftellen naar Kerstmis is begonnen! En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen: aankomende weken maak je elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 5 tot en met 23 december, waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de nieuwste gadgets. Iedere werkdag openen we een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Woensdag 7 december: maak kans op Apple AirPods 2 van Amac t.w.v. 159 euro!

Ben jij een echte muziekliefhebber? En luister jij de hele dag naar muziek? Dan zijn de Apple AirPods 2 van Amac onmisbaar voor jou! Met de oortjes luister je de hele dag draadloos naar muziek, waardoor je ondertussen gemakkelijk andere dingen kan doen.

iPhoned-adventskalender 7 December airpods 2

Het grote voordeel van draadloze oortjes is dat je nog steeds vrij kan bewegen terwijl je naar muziek luistert. De AirPods 2 ondersteunen ‘Hé Siri’, zodat je nu hardop beroep kunt doen op de spraakassistent. Handig als je geen handen vrij hebt en zo met je AirPods in je oren een timer wil zetten, of een andere opdracht aan Siri wil geven. De AirPods 2 hebben bovendien een sterk verbeterde batterij: de case gaat 24 uur lang mee.

Voor deze winactie willen we Amac bedanken voor het beschikbaar stellen van de AirPods 2! De adviesprijs bedraagt 159 euro.

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 5 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke werkdag rond 15.00 uur publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 uur de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website. Doe mee met het formulier hieronder:

Meedoen aan deze actie kan niet meer. Check voor de prijs van vandaag om 15:00 uur de overzichtspagina van de iPhoned-adventskalender!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2022-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu