De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

iPhoned-adventskalender (6-12-2022): win een Mous-waardebon t.w.v. 100 euro!

Yannick Chalkiopoulos
6 december 2022, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (6-12-2022): win een Mous-waardebon t.w.v. 100 euro!

Het is tijd om het tweede vakje te openen in onze iPhoned-adventskalender, die loopt vanaf 5 tot en met 23 december. Vandaag maak je kans op een Mous-waardebon t.w.v. 100 euro. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2022

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het aftellen naar Kerstmis is begonnen! En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen: aankomende weken maak je elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 5 tot en met 23 december, waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de nieuwste gadgets. Iedere werkdag openen we een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Dinsdag 6 december: maak kans op een Mous-waardebon t.w.v. 100 euro!

Laat jij je telefoon wel eens vallen? Of wil je jouw telefoon of iPad een persoonlijke uitstraling geven? Dan kunnen accessoires voor jouw gadget niet ontbreken! Met de Mous-waardebon heb je de keuze uit een enorm assortiment aan telefoonhoesjes en beschermcases voor andere apparaten.

Mous-waardebon iphoned-adventskalender 6 december

Mous heeft overigens veel meer dan enkel telefoon- en iPadhoesjes: het assortiment op de website wordt iedere keer uitgebreid met nieuwe accessoires. Met de waardebon kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor het kopen van een draadloze oplader, een pashouder of een rugzak. Voor ieder wat wils op deze website dus! Ben je benieuwd naar het volledige aanbod van Mous? Check dan vooral de link hieronder:

Voor deze winactie willen we Mous bedanken voor het beschikbaar stellen van de waardebon t.w.v. 100 euro! 

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 5 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke werkdag rond 15.00 uur publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 uur de volgende dag. Vervolgens kiest de iPhoned-redactie geheel willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact en maken we die persoon bekend op onze website. Doe mee met het formulier hieronder:

Meedoen aan deze actie kan niet meer. Check voor de prijs van vandaag om 15:00 uur de overzichtspagina van de iPhoned-adventskalender!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2022-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu