iPhoned-adventskalender (5-12-2023): win een cadeaubon van de Blokkenpiloot t.w.v. 100 euro!

5 december 2023, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (5-12-2023): win een cadeaubon van de Blokkenpiloot t.w.v. 100 euro!

Het is tijd om het vakje van 5 december te openen in de iPhoned-adventskalender, die loopt tot en met 25 december. Vandaag maak je kans op een cadeaubon van de Blokkenpiloot t.w.v. 100 euro. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2023

De feestdagen komen er weer aan, dus het aftellen naar Kerstmis is begonnen! En dat is precies wat we met de iPhoned-adventskalender van 2023 doen, want je maakt de komende weken elke werkdag kans op toffe prijzen van verschillende merken. De actie loopt van 4 tot en met 25 december, waardoor je kunt rekenen op minimaal zestien cadeaus!

Wat je kunt winnen varieert van cadeaubonnen tot de nieuwste gadgets. Iedere werkdag openen we een vakje van onze adventskalender, dus houd iPhoned de komende weken goed in de gaten. Vandaag gaan we verder met een nieuw vakje van de kalender, lees snel wat de prijs van vandaag is!

Dinsdag 5 december: maak kans op een cadeaubon van de Blokkenpiloot t.w.v. 100 euro!

Het is een cadeau voor jong en oud: Lego! Met de blokjes bouw je de tofste en leukste creaties, waarbij er voor iedere leeftijd wel iets te vinden is. Bij de Blokkenpiloot kan iedereen terecht voor de creatiefste bouwpakketten, die verschillen in moeilijkheidsgraad. Zo zijn er enorm leuke pakketten voor volwassenen, maar kunnen beginnende bouwers en kinderen ook terecht bij de Blokkenpiloot.

blokkenpiloot iPhone-adventskalender 5 december 2023

Je kunt de cadeaubon ter waarde van 100 euro inruilen voor alle producten bij de Blokkenpiloot. Als je een goedkoper bouwpakket koopt kun je het resterende bedrag later inruilen. Ben je zelf geen bouwer? Dan kun je de cadeaubon natuurlijk ook gebruiken om een cadeau te kopen voor je familie deze feestdagen! Je hebt de keuze uit een gigantisch assortiment, bekijk alle bouwpakketten van de Blokkenpiloot hier:

Voor deze winactie willen we de Blokkenpiloot bedanken voor het beschikbaar stellen van de cadeaubon ter waarde van 100 euro.

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 4 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke werkdag rond 15.00 uur onthullen we een nieuwe dagprijs op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 uur de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op, je dient dan binnen 24 uur te reageren op onze mail. Zodra we contact hebben gehad met de winnaar of winnares, maken we die persoon bekend op onze website. Doe mee met het formulier hieronder:

Meedoen aan deze actie kan niet meer. Check voor de prijs van vandaag om 15:00 uur de overzichtspagina van de iPhoned-adventskalender!

Alles over de iPhoned-adventskalender 2023

Meer weten over deze iPhoned-adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2023-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen (met antwoorden) en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu