Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

iPhoned-adventskalender (5-12-2022): win een FRITZ!Repeater 6000 t.w.v. 208 euro!

Yannick Chalkiopoulos
5 december 2022, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (5-12-2022): win een FRITZ!Repeater 6000 t.w.v. 208 euro!

Het is tijd om het eerste vakje te openen in onze iPhoned adventskalender, die loopt vanaf 5 tot en met 23 december. Vandaag maak je kans op een FRITZ!Repeater 6000 van FRITZ! t.w.v. 208 euro. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2022

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het aftellen naar Kerstmis is begonnen! En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen: aankomende weken maak je elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 5 tot en met 23 december waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de nieuwste gadgets. Iedere werkdag openen we een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Maandag 5 december: maak kans op een FRITZ!Repeater 6000 van FRITZ! t.w.v. 208 euro!

Hapert Netflix op je iPhone of iPad? Of raak je elk keer je wifi-verbinding kwijt? Geen nood! Met de FRITZ!Repeater 6000 verbeter je snel en eenvoudig de reikwijdte van je draadloze netwerk en geniet je tot in het verste hoekje van je huis van snelle wifi 6.

iPhoned-adventskalender 5 december: FRITZ!Repeater 6000

Naast de 2,4- en 5 GHz-band gebruikt de FRITZ!Repeater 6000 een derde extra 5 GHz-band, die gebruikt wordt om alle apparaten zo goed mogelijk in te zetten. Zo krijg je zeer goede en stabiele verbindingen.

De nieuwe standaard wifi 6 houdt bovendien rekening met het steeds groeiende aantal wifi-apparaten. Dat is natuurlijk superhandig voor het streamen van films of tijdens je online gamingsessies. En in combinatie met een FRITZ!Box creëer je zo in no-time een krachtig Mesh-netwerk, dan heb je overal in huis goede wifi.

Voor deze winactie willen we FRITZ! bedanken voor het beschikbaar stellen van de FRITZ!Repeater 6000! De adviesprijs bedraagt 208 euro.

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 5 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke werkdag rond 15.00 uur publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 uur de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website. Doe mee met het formulier hieronder:

Meedoen aan deze actie kan niet meer. Check voor de prijs van vandaag om 15:00 uur de overzichtspagina van de iPhoned-adventskalender!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze iPhoned-adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2022-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu