De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

iPhoned-adventskalender (9-12-2021): win een Innr Bridge en Flex Light!

Piet-Jan Lentjes
9 december 2021, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (9-12-2021): win een Innr Bridge en Flex Light!

Een nieuwe dag en een nieuw open vakje op onze adventskalender die loopt vanaf 6 tot en met 24 december. Vandaag maak je kans op een Innr Bridge en Smart Flex Light van 4 meter ter waarde van 110 euro!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2021

Elke dag kans op een prijs, dat klinkt toch prima? En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen. Hiermee maak je aankomende weken elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 6 tot en met 24 december waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de tofste gadgets. Iedere werkdag opent er een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Donderdag 9 december: maak kans op een Innr Bridge en Flex Light! t.w.v. 110 euro

Met de Innr Flex Light en Bridge breng je sfeer in je huis. Kies daarvoor uit 16 miljoen verschillende kleuren om je woonkamer om te toveren en dim of schakel de slimme strip gemakkelijk met de gebruiksvriendelijk app of met je stem. De installatie is heel eenvoudig door de zelfklevende achterkant. De 4 meter lange Smart Flex Light kan overal in je huis gemonteerd worden, eenvoudig op maat worden geknipt en geeft een helder en mooi egaal licht.

innr bridge flexlight

De Innr Bridge en Flex Light wordt beschikbaar gesteld door Innr! De adviesprijs bedraagt 110 euro.

Meedoen aan deze actie kan niet meer. Surf voor het overzicht naar iPhoned-adventskalender, hier maak je de hele maand december kans op een nieuwe prijs.

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 6 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke dag rond 15.00 publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin je wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned redactie volledig random een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website.

Een voorbeeld:

  • Maandag 6 december werd de eerste dagprijs bekend gemaakt rond 15.00 uur;
  • Je inzending insturen kon dus tot en met 7 december 14.00 uur;
  • Op dinsdag 7 december openden we rond 15.00 een nieuw vakje in de overzichtspagina en verscheen er weer een los winactie-artikel op iPhoned;
  • In de overzichtspagina van de adventskalender is de naam van de winnaar te vinden.

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze iPhoned-adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2021-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen