De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

iPhoned-adventskalender (8-12-2021): win een Apple One-jaarabonnement t.w.v. 180 euro!

Piet-Jan Lentjes
8 december 2021, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (8-12-2021): win een Apple One-jaarabonnement t.w.v. 180 euro!

Tijd om het derde vakje op onze adventskalender te openen die loopt vanaf 6 tot en met 24 december. Vandaag maak je kans op een Apple One-jaarabonnement!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2021

Elke werkdag kans op een prijs, dat klinkt toch prima? En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen. Hiermee maak je aankomende weken elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 6 tot en met 24 december waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de tofste gadgets. Iedere werkdag opent er een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Woensdag 8 december: maak kans op een Apple One-jaarabonnement t.w.v. 180 euro

Vandaag geven we een jaarabonnement op Apple One weg. Apple One is een all‑in‑one-abonnement dat vier Apple services bundelt. Het is de gemakkelijkste manier om van al je favoriete Apple services te genieten voor één geweldige prijs. Zo haal je nog meer uit je Apple devices.

Apple One

Met Apple One krijg je dus het hele jaar toegang tot Apple Music, Apple TV, Apple Arcade en iCloud+ met 50 GB aan opslag. Je kunt genieten van miljoenen nummers, meer dan honderd games en de nieuwste Apple Original-programma’s en -films bekijken.

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 6 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke dag rond 15.00 publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin je wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned redactie volledig random een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website.

Een voorbeeld:

  • Maandag 6 december werd de eerste dagprijs bekend gemaakt rond 15.00 uur;
  • Je inzending insturen kon dus tot en met 7 december 14.00 uur;
  • Op dinsdag 7 december openden we rond 15.00 een nieuw vakje in de overzichtspagina en verscheen er weer een los winactie-artikel op iPhoned;
  • In de overzichtspagina van de adventskalender is nu de naam van de winnaar van 6 december te vinden.

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze iPhoned-adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2021-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu