iPhoned-adventskalender (7-12-2021): win een Kapten & Son rugzak!

Piet-Jan Lentjes
7 december 2021, 15:00
3 min leestijd
iPhoned-adventskalender (7-12-2021): win een Kapten & Son rugzak!

Tijd voor het tweede vakje op onze adventskalender die loopt vanaf 6 tot en met 24 december. Vandaag maak je kans op een Aalborg All Black rugzak van KAPTEN & SON. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2021

Elke werkdag een kans op een prijs, dat klinkt toch prima? En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen. Hiermee maak je aankomende weken elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 6 tot en met 24 december waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de tofste gadgets. Iedere werkdag opent er een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Dinsdag 7 december: Aalborg All Black Rugzak van KAPTEN & SON t.w.v. 99,90 euro

Deze zwarte rugzak heeft een stijlvol design en is bovendien waterafstotend. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je MacBook (of je lunchpakketje) nat wordt. De rugtas heeft een gevoerd vak voor je laptop en is geschikt voor laptops tot 14 inch. Heel bijzonder is de grote opening, waarmee de achterkant van de rugzak helemaal open te klappen is. Zo heb je een perfect zicht op de binnenkant en kun je onhandig zoeken en rommelen vermijden.

Rugzak Kapten en Son

De rugzak heeft gevoerde schouderbanden en een gevoerde achterkant. Daardoor is hij ook propvol nog fijn te dragen. Op de achterkant vind je ook een kofferbevestiging waarmee je de rugzak vast kunt maken aan een koffer. Handig als je op vakantie gaat. De tas heeft drie binnenvakken, een voorvak met twee binnenvakken en twee buitenvakken. De afmetingen bedragen: 42cm (H), 29cm (b), 12cm (d).

Voor deze winactie willen we KAPTEN & SON bedanken die de Aalborg All Black Rugzak beschikbaar gesteld! De adviesprijs bedraagt 99,90 euro.

Meedoen aan deze actie kan niet meer. Check voor de prijs van vandaag om 15:00 uur de overzichtspagina van de iPhoned-adventskalender!

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 6 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke dag rond 15.00 publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin je wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned redactie volledig random een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website.

Een voorbeeld:

  • Maandag 6 december werd de eerste dagprijs bekend gemaakt rond 15.00 uur;
  • Je inzending insturen kon dus tot en met 7 december 14.00 uur;
  • Op dinsdag 7 december openden we rond 15.00 een nieuw vakje in de overzichtspagina en verscheen er weer een los winactie-artikel op iPhoned;
  • In de overzichtspagina van de adventskalender is de naam van de winnaar van 6 december te vinden.

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze iPhoned-adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2021-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen