De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

iPhoned-adventskalender (20-12-2021): win een LG Tone Free t.w.v. 129 euro!

Piet-Jan Lentjes
20 december 2021, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (20-12-2021): win een LG Tone Free t.w.v. 129 euro!

De laatste week voor kerst is begonnen! Maar ook vandaag openen een nieuw vakje in onze adventskalender die loopt vanaf 6 tot en met 24 december. Deze keer maak je kans op een LG Tone Free t.w.v. 129 euro! Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2021

Elke werkdag een kans op een prijs, dat klinkt toch prima? En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen. Hiermee maak je deze week elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 6 tot en met 24 december waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de tofste gadgets. Iedere werkdag opent er een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned deze week goed in de gaten.

Maandag 20 december: maak kans op een LG Tone Free t.w.v. 129 euro!

Om lekker naar muziek te luisteren heb je natuurlijk goede oordopjes nodig. Daarom maak je vandaag kans op de Tone Free oordopjes van LG. Deze oordopjes leveren een andere dimensie van geluid dankzij de Britse audio-specialist Meridian. Hun technologie in high-end luidsprekersystemen is opnieuw ontworpen voor deze oordopjes.

lg tone free

De LG Tone Free oordopjes hebben een grotere, meer geavanceerde driver, en een diafragma met toegevoegde siliconen rand om meer beweging en flexibiliteit mogelijk te maken. Flex Action Bass zorgt voor een krachtiger laag zonder in te boeten aan helderheid of definitie.

Voor deze winactie willen we LG bedanken voor het beschikbaar stellen van de Tone Free oordopjes! De adviesprijs bedraagt 129 euro.

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 6 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke dag rond 15.00 publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin je wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned redactie volledig random een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website.

Een voorbeeld:

  • Maandag 6 december werd de eerste dagprijs bekend gemaakt rond 15.00 uur;
  • Je inzending insturen kon dus tot en met 7 december 14.00 uur;
  • Op dinsdag 7 december openden we rond 15.00 een nieuw vakje in de overzichtspagina en verscheen er weer een los winactie-artikel op iPhoned;
  • Op de overzichtspagina van de adventskalender zijn de namen van de winnaars te vinden.

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze iPhoned-adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2021-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu