iPhoned-adventskalender (15-12-2020): win een Apple TV!

Colin Baak
15 december 2020, 15:00
1 min leestijd
iPhoned-adventskalender (15-12-2020): win een Apple TV!

Vandaag maak je weer kans op een nieuwe prijs in de iPhoned adventskalender en wat voor een!? Er ligt een gloednieuwe Apple TV klaar voor een van onze lezers.

iPhoned-adventskalender 2020

We hebben al verschillende prijzen weggegeven als onderdeel van de iPhoned adventskalender, die loopt tot en met 24 december. Vandaag, 15 december, hebben we weer iets moois voor jullie in. Je maakt namelijk kans op een heuse Apple TV!

Bovendien is de winnares van de slimme thermostaat + bridge (de prijs van 14 december) bekend. De winnares is: Paula uit Sliedrecht. Gefeliciteerd en veel plezier met de prijs! Hij komt zo snel mogelijk jouw kant op.

Dinsdag 15 december: Apple TV HD t.w.v. 159 euro

Apple TV

Wil je genieten van de beste content? Dat kan met een deze Apple TV HD. Je kunt daarbij uiteraard denken aan films, (exclusieve) series of documentaires, maar nog veel meer.

Ook muziek en games check en speel je gewoon op het grote scherm via de Apple TV. Apple levert onder andere een afstandsbediening mee, zodat je makkelijk door de interface scrollt. Natuurlijk is er ook Siri-integratie aanwezig, waardoor je makkelijk een stemopdracht geeft aan het apparaatje.

De Apple TV HD doen we zelf aan één van onze lezers cadeau! De adviesprijs van deze mediaspeler bedraagt 159 euro.

De gekozen winnares is: Marja uit Almere. Gefeliciteerd en veel plezier met je prijs!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze iPhoned-adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2020-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu