Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

iPhoned-adventskalender (13-12-2022): win een Kapten & Son rugzak t.w.v. 149,90 euro!

Yannick Chalkiopoulos
13 december 2022, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (13-12-2022): win een Kapten & Son rugzak t.w.v. 149,90 euro!

Het is tijd om het zevende vakje te openen in onze iPhoned-adventskalender, die loopt vanaf 5 tot en met 23 december. Vandaag maak je kans op een Kapten & Son rugzak t.w.v. 149,90 euro. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2022

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het aftellen naar Kerstmis is begonnen! En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen: aankomende weken maak je elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 5 tot en met 23 december, waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de nieuwste gadgets. Iedere werkdag openen we een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Dinsdag 13 december: maak kans op de Lund Pro All Black-rugzak van Kapten & Son t.w.v. 149,90 euro!

Deze zwarte rugzak van Kapten & Son heeft een stijlvol design en is bovendien waterafstotend. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je MacBook (of je lunchpakket) nat wordt. De rugtas heeft een gevoerd vak voor je laptop en is geschikt voor laptops tot 16 inch. De afmetingen van de tas bedragen: 48,5cm (h), 28cm (b), 16cm (d).

iPhoned-adventskalender 13 december

Heel bijzonder is de grote opening, waarmee de achterkant van de rugzak helemaal open te klappen is. Zo heb je een perfect zicht op de binnenkant en kun je onhandig zoeken en rommelen vermijden. De tas heeft drie binnenvakken, een voorvak met twee binnenvakken en twee buitenvakken. De tas is eenvoudig te bevestigen op een koffer, waardoor het de perfecte reistas is!

Voor deze winactie willen we Kapten & Son bedanken voor het beschikbaar stellen van de Lund Pro All Black-rugzak t.w.v. 149,90 euro! 

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 5 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke werkdag rond 15.00 uur publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 uur de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website. Doe mee met het formulier hieronder:

Meedoen aan deze actie kan niet meer. Check voor de prijs van vandaag om 15:00 uur de overzichtspagina van de iPhoned-adventskalender!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2022-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu