Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

iPhoned-adventskalender (12-12-2022): win het Ajax StarterKit Cam Plus beveiligingssysteem t.w.v. 983 euro!

Yannick Chalkiopoulos
12 december 2022, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (12-12-2022): win het Ajax StarterKit Cam Plus beveiligingssysteem t.w.v. 983 euro!

Het is tijd om het zesde vakje te openen in onze iPhoned-adventskalender, die loopt vanaf 5 tot en met 23 december. Vandaag maak je kans op het Ajax StarterKit Cam Plus beveiligingssysteem t.w.v. 983 euro. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2022

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het aftellen naar Kerstmis is begonnen! En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen: aankomende weken maak je elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 5 tot en met 23 december, waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de nieuwste gadgets. Iedere werkdag openen we een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Maandag 12 december: maak kans op het Ajax StarterKit beveiligingssysteem t.w.v. 983 euro!

Nu de coronamaatregelen tot het verleden behoren zijn mensen weer steeds minder thuis. Ideaal natuurlijk voor inbrekers: zij hebben vrij spel bij een verlaten huis. Het hebben van een goed beveiligingssysteem wordt zo dus steeds belangrijker.

Ajax beveiligingssysteem

Met de StarterKit Cam Plus van Ajax Systems kun je zonder zorgen van huis, want het systeem zorgt ervoor dat dieven en indringers geen kans maken om bij je kostbare spullen te komen. De kit bevat een bedieningspaneel, een bewegingsdetector met camera, een openingsdetector en een afstandsbediening, dus je hebt er geen omkijken meer naar.

Alle toestellen zijn gebruiksklaar en hebben voorgeïnstalleerde batterijen. Met de app verbind je de apparaten en test je de detectiezones.

Voor deze winactie willen we Ajax Systems bedanken voor het beschikbaar stellen van de StarterKit! De adviesprijs bedraagt 983 euro.

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 5 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke werkdag rond 15.00 uur publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 uur de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website. Doe mee met het formulier hieronder:

Meedoen aan deze actie kan niet meer. Check voor de prijs van vandaag om 15:00 uur de overzichtspagina van de iPhoned-adventskalender!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2022-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu