iPhoned-adventskalender (11-12-2020): win de Xiaomi Mi Band 5

Colin Baak
11 december 2020, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (11-12-2020): win de Xiaomi Mi Band 5

De Mi Band 5 is de meest geavanceerde fitnesstracker van Xiaomi tot nu toe. Vandaag maak je kans om deze slimme wearable te winnen bij iPhoned. Daarbij geven we er niet eentje weg, maar twee. Je maakt dus meer kans! Zo doe je mee.

iPhoned-adventskalender 2020

De eerste week vol winkansen is bijna voorbij, maar ook vandaag is er weer een vakje geopend. Dan hebben we het natuurlijk over de iPhoned adventskalender van 2020. De Chinese fabrikant Xiaomi maakt allerlei producten, waaronder smartphones, oordopjes, smarthome-apparatuur, elektrische steppen en wearables. Vandaag maak je kans op de Mi Band 5-fitnesstracker. Daar geven we er twee van weg, dubbele winkans dus!

Bovendien is de winnaar van het Gigaset smathome-pakket bekend (de prijs van 10 december) bekend. De winnaar is: Nico uit Nootdorp. Gefeliciteerd en veel plezier met je prijs!

Vrijdag 11 december: Xiaomi Mi Band 5 t.w.v. 39,95 euro

Xiaomi Mi Band 5

De Mi Band 5 van Xiaomi is een erg interessante fitnesstracker. De wearable is vederlicht, dus als je ‘m draagt heb je dat niet eens door. Vergis je echter niet, want het apparaatje is voorzien van allerlei interessante functies.

Zo kun je denken aan het relatief grote oled-scherm waarop je binnenkomende notificaties en andere info checkt. Denk aan het aantal gezette stappen, je hartslag of uiteraard de tijd en datum. Meer info zien kan makkelijk en snel via de eigen Mi Fit-app van de fabrikant.

De Xiaomi Mi Band 5 kan ook je stressniveau meten of work-outs bijhouden. Daarnaast is de tracker stof- en waterdicht en opladen doe je makkelijk en snel via de magnetische kabel. Op een volle lading kun je zo weer tot weken vooruit, heerlijk toch!

Voor deze winactie willen we Xiaomi bedanken, die de Mi Band 5 hebben gesponsord! De adviesprijs van deze wearable bedraagt 39,95 euro.

De gekozen winnaars zijn: Auke uit Sneek en Merel uit Nieuwendijk. Gefeliciteerd en veel plezier met jullie prijs!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze iPhoned-adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2020-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu