iPhone XS winactie: de winnaar is bekend!

Lars Paijmans
21 september 2018, 13:00
1 min leestijd
iPhone XS winactie: de winnaar is bekend!

Na een paar weken gespannen afwachten, maken we vandaag de winnaar van onze iPhone XS winactie bekend. Kijk dus snel verder of jij Apples nieuwste smartphone helemaal gratis krijgt opgestuurd!

De iPhone XS winnaar is bekend!

Het is inmiddels een traditie geworden op iPhoned: als de nieuwe iPhone verschijnt, geven wij er eentje weg. Dit jaar is geen uitzondering, wat je ongetwijfeld aan de oranje teller hebt gezien op onze website.

De afgelopen weken kon jij kans maken op een iPhone XS, en dat hebben jullie massaal gedaan. Nog nooit hebben we zoveel aanmeldingen ontvangen, dus dank daarvoor! Uit de duizenden inzendingen hebben we vandaag willekeurig een winnaar uitgekozen.

→ De winnaar van de iPhone XS winactie is: Oscar Schade!

Van harte gefeliciteerd! Toen we contact opnamen met Oscar sprong hij een gat in de lucht, dus zo te horen komt de XS goed terecht. We sturen het toestel zo snel mogelijk naar je op!

Hartelijk dank voor het meedoen

We willen alle deelnemers bedanken voor het meedoen met deze winactie. Reken er maar op dat we in de toekomst weer terugkeren met een soortgelijke actie. Heb je niet gewonnen en ben je toch op zoek naar een iPhone XS met abonnement of een losse iPhone XS? Neem dan een kijkje in onze prijsvergelijker.

Lees vanavond ook onze eerste indruk van het toestel, die we momenteel druk aan het testen zijn. En vergeet niet de iPhoned-app te downloaden, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe winacties en natuurlijk al het Apple-nieuws!

Categorie: Devices
Device: iPhone XS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone XS
Apple iPhone XS
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen