Download hier alle nieuwe iPhone XS (Max) wallpapers

Lars Paijmans
14 september 2018, 13:07
1 min leestijd
Download hier alle nieuwe iPhone XS (Max) wallpapers

Steek je iPhone in een nieuw jasje met deze iPhone XS Max- en iPhone XS-wallpapers. Download ze allemaal in dit artikel.

Download hier de nieuwe iPhone XS wallpapers

Als Apple nieuwe iPhones onthult, doet het bedrijf dit altijd met een serie aan indrukwekkende nieuwe wallpapers. Deze zien er mooi uit op de nieuwe iPhone XS en XS Max, maar passen natuurlijk net zo goed op iedere andere smartphone.

Gelukkig maar dat het niet lang duurde tot iemand de nieuwe iPhone XS-wallpapers online plaatste. Je kunt ze downloaden door op onderstaande afbeelding te tikken en het fotobestand op te slaan.

iPhone XS wallpapers


→ Download deze iPhone XS wallpaper

iPhone XS wallpaper


→ Download deze iPhone XS wallpaper

iPhone XS wallpaper


→ Download deze iPhone XS wallpaper

Zo zijn deze wallpapers gemaakt

Om de kracht van de verbeterde camera in de iPhone XS (Max) te demonstreren, heeft Apple een video gemaakt waarin je kunt zien hoe bovenstaande wallpapers tot stand zijn gekomen. Het bedrijf werkte samen met een kunstenaar die luchtbellen vermengt met olie en verf, om ze vervolgens van heel dichtbij te fotograferen. Dat levert schitterende foto’s op, die op het eerste gezicht meer lijken op planeten.

iPhone XS pre-order vandaag gestart

De iPhone XS pre-order is sinds vandaag gestart. Volgende week vrijdag worden de eerste exemplaren geleverd. Wil je alles weten over de iPhone XS, of over de goedkopere iPhone XR die volgende maand te bestellen is? Check dan onze handige overzichten hieronder.

Al het laatste Apple-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone XS
Apple iPhone XS

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen