Download: krijg een vleugje van de iPhone XS met deze wallpaper

Florence Peeters
3 september 2018, 16:33
1 min leestijd
Download: krijg een vleugje van de iPhone XS met deze wallpaper

Ook zo gecharmeerd van de wallpaper op de gelekte foto’s van de iPhone XS? Gebruik de achtergrond om alvast in de stemming te komen voor de nieuwe iPhones van dit najaar.

Voorpret met een iPhone XS wallpaper

Onlangs lekte de eerste afbeelding van de nieuwe iPhone XS en iPhone XS Max. Inmiddels is er op basis van die beelden ook een conceptvideo verschenen van de twee oled-modellen. De twee toestellen worden hoogstwaarschijnlijk samen met de goedkopere iPhone XR gepresenteerd, op woensdag 12 september. Dan houdt Apple haar jaarlijkse event, en het lijkt erop dat het de grootste in jaren wordt.

Omdat veel mensen de wallpaper die wordt gebruikt op de gelekte foto zo tof vinden, heeft 9to5Mac besloten deze om te vormen tot wallpaper. Zo kun je je vanaf je iPhone X of iPhone 8 (of oudere iPhone) alvast verheugen op de iPhone XS en XS Plus. Let op: dit is geen officiële versie van de achtergrond.

iphone xs wallpaper

→ Download de iPhone XS-wallpaper

NASA-foto’s als iPhone XS wallpaper

Naar aanleiding van de gewilde wallpaper uit de foto, heeft grafisch designer AR7 meerdere soortgelijke wallpapers gemaakt. De planeet die in de foto te zien is, komt namelijk sterk overeen met planeet Jupiter. De ontwerper heeft daarom verschillende foto’s van Jupiter van NASA omgetoverd tot achtergronden voor de iPhone in dezelfde stijl.

iOS- en macOS-wallpapers door de jaren heen

Heb je liever iets wat meer nostalgisch is? Reddit-gebruiker Nucleam heeft twee foto-albums via Google Foto’s beschikbaar gemaakt, waarin hij alle iOS- en macOS-wallpapers van de afgelopen jaren verzamelt. Het iOS-album gaat helemaal terug naar iPhone OS 3, maar ook de achtergronden van meer recente iOS-versies staan erin.

→ Zo volg je op 12 september de Apple-event livestream

Lees meer over de iPhone XS

Bron: 9to5Mac
Bron afbeelding:
Categorie: Devices
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone XS
Apple iPhone XS
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen