Poll: Welke nieuwe Apple product(en) heb jij gekocht?

Lars Paijmans
14 september 2018, 11:11
1 min leestijd

Wij zijn nieuwsgierig: heb jij vanochtend een iPhone XS, XS Max of Apple Watch Series 4 besteld? Of wacht je nog even op de iPhone XR? Praat mee in onze poll.

Heb jij een iPhone XS of Apple Watch gereserveerd?

Het zal je niet ontgaan zijn dat de nieuwe Apple Watch en iPhones vanaf nu te bestellen zijn in Nederland. De eerste exemplaren worden volgende week vrijdag bezorgd.

Vanochtend had je de keuze uit drie gloednieuwe Apple-producten: de iPhone XS is de rechtstreekse opvolger van de iPhone X uit 2017, de grotere iPhone XS Max met een enorm 6,5 inch-oled-display en de Apple Watch Series 4 die het design voor het eerst aanpast.

Laat in onderstaande poll weten of jij meegedaan hebt aan de iPhone XS pre-order. Meerdere antwoorden zijn mogelijk.


Zie je bovenstaande poll niet? Laat dan je stem achter via deze link.

iPhone XR (en meer?) volgt later

Tijdens het Apple event van woensdag presenteerde Apple ook de iPhone XR, een goedkoper toestel dat eruitziet als de iPhone X, maar wat concessies doet om de prijs laag te houden. Dit toestel is pas vanaf oktober te bestellen.

We zijn benieuwd welke producten jij hebt besteld, of je wacht op de iPhone XR, of je helemaal geen nieuwe Apple-producten koopt die tijdens het event zijn aangekondigd. Als we de geruchten mogen geloven, zijn dit immers niet de laatste nieuwe producten die dit jaar in de Apple Store verschijnen.

Lees ook: Overzicht: Wanneer we de nieuwe iPad Pro, MacBook Air en meer verwachten

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 4

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen