Nederlandse verkoop iPhone XS en XS Max officieel gestart

Lars Paijmans
21 september 2018, 8:00
2 min leestijd
Nederlandse verkoop iPhone XS en XS Max officieel gestart

Vandaag is het zover: de iPhone XS Max en iPhone XS in Nederland zijn nu verkrijgbaar! Lees hier alles over de verkoopstart van Apples nieuwe toptoestellen.

iPhone XS in Nederland vanaf nu verkrijgbaar

Op de goedkopere iPhone XR moeten we nog even wachten, maar Apples nieuwste smartphones liggen vanaf vandaag al in de Nederlandse winkels. Ook de Apple Watch Series 4 is vanaf nu verkrijgbaar.

Omdat Nederland wederom in de eerste groep landen zit, is een ritje naar Duitsland niet meer nodig om zo snel mogelijk een exemplaar in huis te halen.

iPhone XS in Nederland

Heb jij niet meegedaan aan de pre-order en wil je de iPhone XS of iPhone XS Plus vandaag kopen? Check dan onze prijsvergelijker. Daar vind je gemakkelijk de beste prijs voor het toestel dat bij je past.

Op lange rijen bij de Apple Store hoef je vandaag niet te rekenen. Sinds Apple een nieuw reserveringssysteem hanteert, maakt iedereen met zijn of haar pre-order een afspraak. Vervolgens kun je het toestel op dat tijdstip snel even ophalen, of je laat hem gewoon bij je thuis bezorgen.

Al zal het vandaag bij de Apple Store in Den Haag, Amsterdam en Haarlem ongetwijfeld volstaan met mensen die de nieuwe iPhone XS en XS Max van dichtbij willen bekijken. Ook is er nog een kleine kans dat er nog een winkelvoorraad aanwezig is voor mensen die geen pre-order geplaatst hebben. Hoe groot deze voorraad is, is echter niet bekend.

Ook iPhoned is vanochtend in alle vroegte een nieuwe iPhone gaan halen. Houd de website dus in de gaten vandaag, en lees vanavond onze eerste indruk van de iPhone XS. Heb je zelf een iPhone XS gekocht? Dan draait deze standaard op iOS 12, de nieuwe software waar je alles over leest in onze iOS 12 review.

Waar blijft de iPhone XR?

Net als vorig jaar brengt Apple niet twee, maar drie nieuwe toestellen uit in het najaar. Vorig jaar verscheen de high-end iPhone X een maandje later, terwijl dit jaar juist de goedkopere iPhone XR in oktober op de markt komt. Dit toestel heeft een adviesprijs van 859 euro.

Lees alles over de iPhone XR

iPhone XS in Nederland

iPhone XS (Max) bestellen

Heb je vandaag geen iPhone XS of XS Max gekocht, maar heb je wel interesse? Dan hoef je niet eens de deur uit om een bestelling te plaatsen. Via onze prijsvergelijker zetten we iedere dag de beste deals op een rijtje van alle grote aanbieders in Nederland. Ontdek hieronder de beste prijzen van het moment.

Apple iPhone XS

Apple iPhone XS prijzen vergelijken

Bekijk product
Apple iPhone XS Max

Apple iPhone XS Max prijzen vergelijken

Bekijk product
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone XS
Apple iPhone XS

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu