Viaplay aanbieding: bekijk de Formule 1 met 20% korting

‘Dit is de iPhone XS: twee formaten en in het goud’

Erwin Vogelaar
31 augustus 2018, 8:11
2 min leestijd
‘Dit is de iPhone XS: twee formaten en in het goud’

Binnenkort onthult Apple officieel de opvolger van de iPhone X. De eerste iPhone XS-afbeelding toont het toestel in twee formaten en in het goud.

Lees verder na de advertentie.

iPhone XS afbeelding toont opvolger iPhone X

Op 12 september presenteert Apple zijn nieuwe iPhones en andere nieuwe producten. De spannendste onthulling van dat event wordt de opvolger van de iPhone X. Volgens het doorgaans betrouwbare 9to5Mac heet dat toestel iPhone XS. De website heeft tevens de eerste gelekte afbeelding te pakken.

De iPhone XS moet in twee formaten verschijnen. Naast een versie met een 5,8 inch-scherm, die net zo groot is als de iPhone X, verschijnt er waarschijnlijk ook een versie met een flink 6,5 inch-scherm. Beide toestellen hebben een energiezuinig oled-scherm.

iphone xs afbeelding

Naast twee verschillende formaten, is ook nieuw dat de iPhone XS waarschijnlijk in het goud verkrijgbaar zal zijn. Hoewel Apple eerder ooit een gouden iPhone X op de planning had staan, is die versie nooit in de winkels verschenen.

Gather round op 12 september

Apple heeft gisteren de officiële uitnodiging voor het komende iPhone-evenement verstuurd. Samen met de boodschap ‘Gather round’, bevestigt de uitnodiging de datum van 12 september. De nieuwe iPhones samen met andere nieuwe producten zoals de Apple Watch Series 4, worden in het Steven Jobs Theater in Cupertino gepresenteerd. Ook de goedkopere 6,1 inch iPhone XR wordt dan waarschijnlijk gepresenteerd (mogelijk iPhone 9).

Er zijn tevens geruchten overe meer nieuwe producten, zoals een nieuwe MacBook Air, een nieuwe Mac mini en de release van de AirPower om je apparaten draadloos op te laden. Bekijk onderstaande video om al onze verwachtingen voor het evenement te zien.

De iPhone XS winnen

Hoewel de iPhone XS nog niet eens officieel is aangekondigd, geeft iPhoned dit toestel al weg. Het enige wat jij hoeft te doen is de iPhoned-app downloaden en je inschrijven voor de actie. Lees de instructies over hoe jij de iPhone XS kunt winnen.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: 9to5Mac
Bronnen afbeeldingen: 9to5Mac, 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone XR
Apple iPhone XR

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu