Bestel nu de nieuwe iPhone XS en XS Max bij MediaMarkt (ADV)

Advertentie
21 september 2018, 12:00
3 min leestijd
Bestel nu de nieuwe iPhone XS en XS Max bij MediaMarkt (ADV)

Vanaf vandaag liggen de opvolgers van de iPhone X officieel in de Nederlandse winkels. Uiteraard zijn de iPhone XS en XS Max ook bij MediaMarkt verkrijgbaar. Hier lees je waarom deze nieuwe smartphones de moeite waard zijn.

iPhone XS en XS Max nu bij MediaMarkt

Met de iPhone XS en XS Max geeft Apple een duidelijk statement: de toekomst van de iPhone bestaat uit smartphones met een voorkantvullend display. De iPhone XS heeft hetzelfde formaat oled-scherm als de iPhone X van vorig jaar, maar de iPhone XS Max gaat een flinke stap verder.

Met een 6,5 inch-oled-scherm is dit het grootste iPhone-display dat Apple ooit gemaakt heeft. Dat is best knap, want de behuizing is net zo groot als de iPhone 8 Plus van vorig jaar. Dit grote scherm is omlijst met een rand van roestvrijstaal, dat is niet alleen stevig maar ziet er ook nog eens mooi uit.

Aan de bovenkant van het XS- en XS Max-scherm zit wederom een inkeping waar de Face ID-camera in verwerkt zit. Deze heeft Apple verbeterd, zodat hij je gezicht nog sneller herkent en je toestel ontgrendelt. Met iOS 12 kun je bovendien een tweede gezicht toevoegen aan Face ID. Handig om bijvoorbeeld jou en je partner toegang te geven tot de inhoud van je iPhone.

Sneller dan ooit met de nieuwe A12-chip

Hoewel het design dit jaar hetzelfde blijft, gebeurt er onder de motorkap veel meer. De nieuwe A12-chip staat hier centraal. Met deze krachtige ‘Bionic-chip’ tilt Apple de prestaties van de iPhone naar een nieuw niveau, aangevuld met een Neural Engine die speciaal bedoeld is voor alles wat met machine learning te maken heeft. Van augmented reality tot de camera-app: machine learning wordt steeds belangrijker en het is mooi dat de iPhone daar nu ook klaar voor is.

Deze chip speelt ook een onmisbare rol voor de sterk verbeterde camera. Zowel de XS als de XS Max hebben een dubbele cameralens op de achterkant van het toestel, waarmee je optisch kunt zoomen en 4K video’s maakt. Dankzij een handige nieuwe softwarefunctie kun je zelfs het bokeh-effect van een foto naderhand bijstellen. Zodat je de achtergrond scherper of juist minder scherp kunt maken om de nadruk te leggen op de persoon of het voorwerp dat je fotografeert. De 7 megapixel-frontcamera gebruik je uiteraard voor selfies, en voor het maken van hilarische Animoji en Memoji’s.

iPhone XS

Kijk je graag films en luister je veel muziek op je iPhone? Dan komen de verbeterde speakers aan de onder- en bovenkant goed van pas. Deze klinken niet alleen harder maar brengen ook een mooier geluid voort.

Klaar voor eSIM, sneller draadloos laden en meer

En daar blijft het niet bij. De iPhone XS en XS Max puilen uit van de fijne verbeteringen. Zo kun je de toestellen sneller draadloos opladen, zijn ze beter bestand tegen water en stof dankzij de IP68-certificering en is er naast zilver en spacegrijs een mooi gouden kleurtje om uit te kiezen.

Koop de iPhone XS en XS Max bij MediaMarkt

Ben je enthousiast over de XS en XS Max? Dan kun je bij MediaMarkt terecht om een exemplaar in huis te halen. Ongeacht of je het toestel los wil kopen, meteen met abonnement afsluit of als sim only in huis haalt: MediaMarkt helpt je met de beste deal voor je mobiel. Ook handig: ruil je oude smartphone in voor wat korting op je aankoop.

Check nu de beste deals:

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen