iPhone XR nu te reserveren in Nederland: vind de beste prijzen

Redactie
19 oktober 2018, 9:01
3 min leestijd
Breaking
iPhone XR nu te reserveren in Nederland: vind de beste prijzen

Vanaf nu kun je de iPhone XR reserveren in Nederland. In dit artikel bundelen we alle plekken waar de nieuwe iPhone te bestellen is. Zo weet je zeker dat je de beste prijs van het moment afrekent.

iPhone XR reserveren in Nederland

De iPhone XR is het nieuwe instapmodel van Apple, dat het bedrijf tegelijk met de iPhone XS en iPhone XS Max onthulde. Laatstgenoemden zijn sinds september al te koop, terwijl de goedkopere iPhone XR vanaf vandaag pas te reserveren is. Als je vandaag een toestel reserveert, weet je zeker dat je volgende vrijdag (op 26 oktober) een exemplaar op je naam hebt staan.

iPhone XR reserveren

iPhone XR met abonnement reserveren

Wil je een iPhone XR reserveren met een abonnement? In het overzicht hieronder vind je alle actuele prijzen voor een abonnement, met de laagste maandprijs. Gebruik de tabs om deals per provider te gebruiken, en te zien wat je naast het abonnement nog moet bijbetalen om een BKR-registratie te voorkomen.

→ Check onze iPhone XR met abonnement vergelijker voor actuele prijzen en alle filtermogelijkheden.

Pre-order iPhone XR met abonnement:

iPhone XR los reserveren

Kies je liever voor een losse iPhone XR? In onze prijsvergelijker zetten we gedurende de dag de beste en meest actuele prijzen voor je op een rij. Een losse iPhone is een aanrader als je al een sim only-abonnement hebt of liever in een keer alles betaalt. Op die manier zit je niet vast aan een abonnement.

Pre-order iPhone XR los: (vanafprijs: 859 euro)

→ Check onze iPhone XR prijs los vergelijker voor actuele prijzen en alle filtermogelijkheden.

Dit maakt de iPhone XR de moeite waard

Het belangrijkste kenmerk van de iPhone XR is natuurlijk de prijs. In tegenstelling tot de iPhone XS betaal je er namelijk geen 1159 euro, maar ‘slechts’ 859 euro voor. Dat maakt de XR nog steeds niet goedkoop, maar wel een stuk betaalbaarder dan de andere twee nieuwe iPhones van dit jaar.

Om die lagere prijs te bereiken, heeft Apple op een paar plekken bezuinigd. Zo heeft het toestel geen oled-scherm maar een lcd-display, net zoals de iPhone 8 die vorig jaar had. Ook is er een enkele cameralens in plaats van een dubbele lens op de achterkant aanwezig, ondersteunt het toestel geen 3D Touch en is de schermresolutie een stuk lager.

iPhone XR reserveren

Daar tegenover staat ook een flinke lijst die de iPhone XR wel heeft. Zo heeft het apparaat hetzelfde fraaie design, draadloos opladen, Face ID en draait het toestel op de nieuwste A12-chip van Apple. Qua prestaties doet de XR dus niet onder voor de XS. Bovendien verschijnt de XR in zes kleuren: wit, zwart, blauw, geel, koraal en rood.

De iPhone XR heeft drie verschillende opslagcapaciteiten om uit te kiezen: 64GB, 128GB en 256GB. Let op: de iPhones hebben geen uitbreidbaar geheugen, dus je zit vast aan de opslagcapaciteit die het toestel standaard heeft.

Categorie: Devices
Device: iPhone XR

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone XR
Apple iPhone XR
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen