Nederlandse verkoop iPhone XR officieel gestart

Lars Paijmans
26 oktober 2018, 8:00
2 min leestijd
Nederlandse verkoop iPhone XR officieel gestart

De laatste nieuwe iPhone van 2018 ligt vanaf nu in de winkels: de iPhone XR in Nederland is verkrijgbaar en in dit overzicht lees je er alles over en vind je de beste deals van het moment.

iPhone XR in Nederland is nu verkrijgbaar

Na de pre-order van vorige week ligt Apples kleurrijkste iPhone ooit nu in de schappen. De pre-orders kunnen in de Apple Store worden afgehaald of worden gedurende de dag bezorgd. Net als voorgaande jaren zit Nederland wederom bij de eerste groep landen waar Apple de iPhone XR lanceert. Je hoeft dus niet naar Duitsland om als eerste met een XR aan de slag te gaan.

iPhone XR preview

Heb jij niet meegedaan aan de pre-order en wil je de iPhone XR vandaag kopen? Check dan onze prijsvergelijker. Daar vind je gemakkelijk de beste prijs voor het toestel dat bij je past.

De redactie van iPhoned heeft de iPhone XR sinds woensdag al in handen. In onze preview lees je onze eerste indruk van het nieuwe toestel, dat ondanks de driehonderd euro lagere prijs erg dicht in de buurt komt van de iPhone XS.

Zo draait het toestel op dezelfde A12-chip en is er ondersteuning voor Face ID en draadloos opladen. Apple drukt de kosten door geen oled- maar een lcd-scherm te gebruiken en de dubbele cameralens in te ruilen voor een enkele variant.

Lees ook: iPhone XR review: Goedkoper en bijna net zo goed als de XS

iPhone XR bestellen

Heb je vandaag geen iPhone XR gekocht, maar heb je wel interesse? Dan hoef je niet eens de deur uit om een bestelling te plaatsen. Via onze prijsvergelijker zetten we iedere dag de beste deals op een rijtje van alle grote aanbieders in Nederland. Ontdek hieronder de beste prijzen van het moment. Check ook ons iPhone XR levertijd-overzicht om te zien waar je de telefoon het snelst in huis hebt.

iPhone XR
Apple iPhone XR
7,5
Welke iPhone XR wil je?
Selecteer:
64GB
128GB
256GB
iPhone XR met abonnement
Toestel eenmalig € 0,00
€ 30,00 p/m Abo: € 8,00 p/m Toestel: € 22,00 p/m
Sim only nodig?

Categorie: Devices
Device: iPhone XR

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's