Dit zeggen de eerste iPhone XR hands-ons over Apples kleurrijke toestel

Lars Paijmans
19 oktober 2018, 12:06
2 min leestijd
Dit zeggen de eerste iPhone XR hands-ons over Apples kleurrijke toestel

De nieuwe iPhone XR kun je pas net bestellen, maar een aantal internationale YouTubers hebben het toestel al in handen. Dit vinden ze van het toestel in een eerste iPhone XR hands-on.

Eerste iPhone XR hands-on bespreekt nieuw toestel

Volgende week kun je onze eerste indruk van de iPhone XR verwachten, maar een aantal YouTubers konden gisteren al met het toestel aan de slag. Apple heeft een aantal grote internationale techsites en YouTube-kanalen de kans gegeven om de XR al even te bekijken.

Dat levert onderstaande hands-ons op. Houd er rekening mee dat het hier niet om uitgebreide reviews gaat, maar de eerste indrukken na het toestel een tijdje te hebben geprobeerd in een door Apple opgezette omgeving.

Naast bovenstaande hands-on-video’s heeft Apple zelf ook wat nieuwe filmpjes online gezet om de komst van de XR te vieren. In een nieuwe trailer zien we de felle kleuren van het toestel voorbij komen.

https://www.youtube.com/watch?v=uqeMa1cZchY

Dit heeft de iPhone XR te bieden

De iPhone XR pre-order is vanochtend om negen uur gestart. De eerste exemplaren worden volgende week vrijdag bezorgd of kunnen worden opgehaald in de Apple Store. Met een vanafprijs van 859 euro is de iPhone XR een betaalbaarder alternatief voor de iPhone XS, terwijl het toestel een soortgelijk design heeft.

De iPhone XR is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, heeft een lcd-display en een enkele cameralens op de achterkant. Het toestel beschikt over draadloos opladen, Face ID en Apples nieuwste A12-chip. In ons onderstaande overzicht zetten we alle verschillen tussen de twee op een rijtje.

Lees ook: iPhone XS vs iPhone XR: Apples nieuwste iPhones vergeleken

Meer over de iPhone XR

Categorie: Devices
Thema: Apple
Device: iPhone XR

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone XR
Apple iPhone XR
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen