6 redenen om voor de iPhone XR te kiezen (ADV)

Advertentie
19 oktober 2018, 10:00
4 min leestijd
6 redenen om voor de iPhone XR te kiezen (ADV)

Driehonderd euro goedkoper, maar toch veel overeenkomsten met de iPhone XS. Dit zijn 6 redenen waarom de iPhone XR de meest aantrekkelijke iPhone is om nu in huis te halen.

Wil je de iPhone XR als eerste in huis halen?

De pre-order is gestart en de eerste toestellen zullen op vrijdag 26 oktober uitgeleverd worden. De iPhone XR is de aantrekkelijkste iPhone die Apple ooit heeft uitgebracht. Dus de verwachting is dat het storm gaat lopen. Wees er dus snel bij als je hem als eerste in huis wilt halen, want “Als eerste besteld = als eerste in huis”.

Ontdek de super scherpe T-Mobile abonnementen met een iPhone XR

Waarom moet je voor de de iPhone XR kiezen?

We hebben er meer dan een maand op moeten wachten, maar binnenkort kan je hem eindelijk in je handen vasthouden. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom de iPhone XR zo aantrekkelijk is.

1. De prijs: bespaar €300

De belangrijkste reden om de iPhone XR te verkiezen is natuurlijk de prijs. De XS is vanaf 1159 euro verkrijgbaar, terwijl je voor de iPhone XR ‘maar’ 859 euro kwijt bent. Dat is nog steeds een flink bedrag, maar wel driehonderd euro minder voor een smartphone die er bijna hetzelfde uitziet en ook nog eens veel van hetzelfde kan. Check ook de abonnement prijzen met een iPhone XR.

2. Dezelfde chipset als de iPhone XS

De iPhone XR en XS draaien allebei op de A12 Bionic-chip van Apple, de nieuwste zelfontworpen processor van het bedrijf. Dat betekent dat de twee toestellen niet voor elkaar onderdoen als het op snelheid aankomt. Met de nieuwe chip zet Apple een nieuwe standaard, omdat deze als een van de eerste gebruik maakt van een zogenaamd 7 nanometer proces. Dit zorgt ervoor dat het formaat van de chip kleiner is, waardoor hij minder stroom verbruikt zonder in te leveren op snelheid.

3. Betere accuduur

De iPhone XR heeft in tegenstelling tot de XS geen oled-scherm maar een lcd-display. Dit heeft wat nadelen, zoals minder mooie zwarttinten en minder felle kleuren, maar het brengt ook een groot voordeel met zich mee. Dit zorgt er namelijk voor dat de iPhone XR de beste accuduur van alle nieuwe iPhones heeft. Het toestel zou tot anderhalf uur langer volhouden dan de iPhone 8 Plus, wat tussen de 15,5 uur en 16,5 uur accuduur betekent. Lang genoeg om een volle dag het toestel intensief te gebruiken, zonder dat je steeds aan een stopcontact hoeft te denken. En wil je echt alles uit je dag halen met je nieuwe iPhone. Combineer dan de iPhone XR met een T-Mobile abonnement en profiteer van het snelst geteste mobiele netwerk.

iPhone XR releasedatum

4. Een groter scherm

Ondanks de lagere prijs is het scherm van de iPhone XR net iets groter dan dat van de iPhone XS. Waar de XS het met een 5,8 inch-display moet doen, heeft de iPhone XR een 6,1 inch-lcd-scherm. Daarmee zit hij mooi tussen de XS en de nog grotere iPhone XS Max met een 6,5 inch-scherm in. Omdat dit scherm doorloopt tot aan de randen blijven de totale afmetingen van de XR nog steeds beperkt, zodat je het toestel nog steeds makkelijk met één hand kunt gebruiken.

5. Zes kleuren om uit te kiezen

Als enthousiast wordt van felle kleuren, dan is de iPhone XR al helemaal een uitkomst voor je. Voor het eerst sinds de iPhone 5C heeft Apple het toestel weer in een zestal vrolijke felle kleuren uitgebracht, van geel tot blauw en van rood tot wit. Zet dat tegenover het grijs, zilver en goud van de iPhone XS en het wordt duidelijk wat de meest kleurrijke iPhone van 2018 is. Bekijk alle kleuren bij T-Mobile.

iPhone XR

6. Face ID, Draadloos opladen, Portretfoto’s

Dat de iPhone XR driehonderd euro minder kost, betekent niet dat je er een ouderwets product mee in huis haalt. Sterker nog, Apple heeft de XR uitgerust met een Face ID-camera voor gezichtsherkenning, een glazen achterkant zodat je het toestel draadloos kunt opladen en ook de Portretfunctie waarmee je een bokeh-effect kunt simuleren. Vooral dat laatste is bijzonder, omdat de XR slechts een enkele cameralens heeft.

Ben je overtuigd en wil je de iPhone XR als eerste in huis halen? Bekijk dan de super scherpe T-Mobile deals met standaard €10 korting per maand op je bundel.

De iPhone XR bij T-Mobile:
✔ 5GB supersnel internet
✔ Onbeperkt bellen en SMS’en
✔ € 10,- korting p/m op je bundel!
✔ Als eerste besteld = Als eerste in huis!

Meer info   Aanbieding bekijken
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen