De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

‘Gelekte behuizing toont nieuwe kleuren van iPhone 11’

Lars Paijmans
15 mei 2019, 9:09
2 min leestijd
‘Gelekte behuizing toont nieuwe kleuren van iPhone 11’

Hoewel het design van de nieuwe iPhone XR ongeveer hetzelfde blijft als zijn voorganger, krijgen we wel twee nieuwe kleuren om uit te kiezen. Een gelekte foto toont nu hoe deze eruit komen te zien.

Lees verder na de advertentie.

iPhone XR 2019 kleuren uitgelekt

Langzaam maar zeker komt september dichterbij en daarmee beginnen de geruchten over de 2019 iPhones steeds vastere vormen aan te nemen. Zo hoorden we onlangs over een nieuwe groene en lavendelkleur voor de iPhone 11 en nu krijgen we hier (vermoedelijk) een eerste kijk op.

Mark Gurman, een betrouwbare Apple-bron die bij Bloomberg werkt, deelt een foto waarin vier stukjes glas te zien zijn in vier verschillende kleuren. Volgens Gurman zijn dit vier stukjes van de achterkanten van de 2019 XR in de kleuren wit, geel en de nieuwe lavendel en groene kleuren.

iPhone XR 2019 kleuren

Op de foto is te zien dat de kleuren wat minder fel zijn dan je misschien zou verwachten, al kan dat ook aan de manier liggen waarop de foto gemaakt is. Volgens Gurman vervangen de twee nieuwe kleuren de blauwe en koraalkleurige versies van de iPhone XR.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Apple een andere kleurkeuze gebruikt om het design van een nieuwe iPhone net wat meer onderscheidend te maken. Zo zag de iPhone XS van vorig jaar er nagenoeg hetzelfde uit als de iPhone X van het jaar ervoor, maar was er een nieuwe gouden kleur die exclusief voor de XS beschikbaar kwam.

Ook een nieuwe camera voor de XR

De andere grote vernieuwing waar XR-liefhebbers naar uit kunnen kijken zou een dubbele cameralens zijn. Terwijl de nieuwe XS en XS Max de overstap maken naar een camera met drie lenzen, ruilt Apple de enkele camera van de XR in voor een dubbele.

Apple onthult de nieuwe XR hoogstwaarschijnlijk tegelijk met de opvolgers van de iPhone XS en XS Max. Dat zal ongetwijfeld tijdens een speciaal evenement gebeuren in het Steve Jobs Theater in Cupertino.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 11
Apple iPhone 11

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu