Reminder: schrijf je nog snel in en win een iPhone X!

Redactie
2 november 2017, 16:55
2 min leestijd
Reminder: schrijf je nog snel in en win een iPhone X!

Zoals je misschien al hebt gelezen, vieren we de release van de nieuwe iPhones dit jaar op een bijzondere manier. Nu de release steeds dichterbij komt, heb je nog precies 1 dag de tijd om kans te maken op de iPhone X.

Zo kun je een iPhone X winnen

We geven dit jaar niet één, maar twee nieuwe iPhones weg. Begin deze maand maakten we al de eerste winnaar van de iPhone X bekend, maar op het tweede exemplaar maak je nog steeds kans. Je hebt nog tot 3 november (morgen dus!), de dag dat de iPhone X in de winkels ligt, om je in te schrijven voor de winactie. Twijfel niet, zeker omdat er flinke voorraadtekorten worden verwacht, waardoor het moeilijk is om op tijd een exemplaar te bemachtigen.

iphone x winnen

Meedoen aan de winactie kan op twee manieren. Wanneer je onze eigen iPhoned-app installeert en opent, dan zie je bovenin een oranje balk verschijnen om je in te schrijven. Heb je de balk per ongeluk weggetikt? Open dan het zijmenu en kies onderin voor ‘Win een iPhone X!’.

Download de iPhoned-app in de App Store (gratis)

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store

Ook als je de nieuwsbrief van iPhoned ontvangt, maak je automatisch kans op de iPhone X. Krijg je de nieuwsbrief nog niet in je inbox, meld je dan aan door het onderstaande formulier in te vullen. Of ga naar deze link en laat je gegevens achter. Het aanmelden is zo gepiept.

Bij aanmelding ga ik akkoord met de actievoorwaarden

Tip: je verdubbelt je kansen door jezelf via zowel de iPhoned-app als nieuwsbrief in te schrijven!

Houd iPhoned in de gaten

Heb je je vorige maand al aangemeld om de eerste iPhone X te winnen en had je het geluk niet aan je zijde, dan maak je automatisch kans om de tweede winnaar te winnen. Hiervoor hoef je je dus niet opnieuw in te schrijven. Ook als trouwe nieuwsbrieflezer maak je automatisch kans op de iPhone X; je hoeft dan niks te doen.

Als gezegd sluiten we op 3 november de inschrijven. Daarna zullen we aanstaande maandag de winnaar bekend maken. Je hebt dus nog eventjes om je in te schrijven, maar wacht niet te lang. We laten op die dag via al onze kanalen weten wie het nieuwste Apple-toestel krijgt opgestuurd. Houd onze website, Twitter-, of Facebook-pagina dus goed in te gaten!

Categorieën: Apple, iOS
Device: iPhone X

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone X
Apple iPhone X
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen