iPhone X winactie: de tweede winnaar is bekend!

Redactie
6 november 2017, 21:00
1 min leestijd

Op 2 oktober maakten we de eerste winnaar van onze iPhone X-winactie bekend, en vandaag is de tweede aan de beurt. Kijk snel of jij de gelukkige bent van de grootste prijs die we ooit weggaven!

Lees verder na de advertentie.

De tweede iPhone X-winnaar is bekend!

Nog voordat de officiële naam van de iPhone X bekend was, kondigden we op iPhoned onze grootste prijsvraag tot nu toe aan. Om het tienjarig bestaan van de iPhone te vieren, geven we niet één, maar twee keer de nieuwste iPhone weg.

iphone X winnen

Uit de tienduizenden deelnemers hebben we vorige maand de eerste winnaar gekozen. Vandaag sluiten we de winactie door de naam van de tweede en laatste winnaar te onthullen:

De tweede winnaar is: Robert Nijssen!

Van harte gefeliciteerd Robert, en we ontvangen je binnenkort graag op de redactie om het toestel in ontvangst te nemen. Toen we contact opnamen met Robert stond hij voor de klas, die direct getrakteerd werd op lekkere koeken.

Bedankt voor het meedoen!

We willen iedereen die mee heeft gedaan hartelijk bedanken. De actie was een groot succes en in de toekomst komen we ongetwijfeld vaker met soortgelijke winacties. Al onze nieuwsbrieflezers doen automatisch mee met deze acties, dus als je ervoor kiest om onze wekelijkse of dagelijkse mail-updates te ontvangen, ben je direct ingeschreven. We wensen Robert en Nina heel veel plezier met hun nieuwe iPhone X, en we zien ze binnenkort graag op de redactie verschijnen om hun prijs in ontvangst te nemen.

Heb je niet gewonnen, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe losse iPhone X, of met abonnement? Neem dan een kijkje in ons iPhone X voorraad-overzicht, om te zien waar je de telefoon het snelst in huis haalt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone X

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen