iPhone X winactie: de eerste winnaar is bekend!

Redactie
2 oktober 2017, 19:30
2 min leestijd
iPhone X winactie: de eerste winnaar is bekend!

Je hebt de teller ongetwijfeld op iPhoned zien staan, en vandaag kunnen we eindelijk de eerste winnaar van de iPhone X onthullen. Kijk snel of jij de gelukkige bent.

iPhone X winactie

Een paar weken geleden kondigde we op iPhoned onze grootste winactie tot nu toe aan. Waar we in voorgaande jaren één keer de nieuwste iPhone weggaven, besloten we er in 2017 een schepje bovenop te doen. Dat resulteerde in de winactie waar jij als lezer twee keer kans maakt op een gloednieuwe iPhone X. Uit de duizenden inzendingen hebben we de eerste winnaar zojuist gekozen:

De eerste iPhone X winnaar is: Nina Moolenaar!

Van harte gefeliciteerd en we zien je graag in november om de X in ontvangst te nemen!

iPhone X winactie

En wie wordt de tweede winnaar?

Omdat Apple de iPhone X pas in november uitbrengt, krijgen de winnaars het toestel ook pas rond die tijd. Daarom kun je tot 3 november – de dag dat de smartphone in de winkels ligt – nog meedoen met onze winactie. Op 3 november sluit de actie volledig en kiezen we de tweede winnaar uit.

Doe je al mee, dan verandert er niks: je hoeft je niet opnieuw in te schrijven of de app nogmaals te downloaden. Hetzelfde geldt voor nieuwsbrieflezers die al langer lid zijn: ook zij doen automatisch mee met de actie. Doe je nog niet mee, dan zijn de voorwaarden als volgt.

1. Download onze iPhoned-app

Veel van onze lezers hebben hem al op hun iPhone staan: onze eigen iPhoned-app. Door de app te installeren, kun je jezelf inschrijven om kans te maken op de iPhone X. Start de app op en je ziet een oranje balk waarmee je jezelf aanmeldt voor de winactie. Heb je de balk weg getikt, dan vind je de winactie terug in het zijmenu van de app.

Download de iPhoned-app in de App Store (gratis)

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store

2. Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een andere manier om kans te maken is door jezelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Meld je aan door het onderstaande formulier in te vullen, of klik op deze link en laat je gegevens achter.

3. Of doe het allebei en maak nog meer kans

Of je nu via de app of de nieuwsbrief meedoet: iedereen maakt evenveel kans op een gloednieuwe iPhone X te winnen. Wel kun je je kansen natuurlijk verdubbelen door jezelf op beide manieren in te schrijven.

Heeft dit artikel je geholpen?
Apple iPhone X
Apple iPhone X

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen