Download hier de twee iPhone X wallpapers die niet in iOS 11 zitten
Lars Paymans

iOS 11 verschijnt morgen, maar Apple bewaart nog een aantal wallpapers voor de lancering van de iPhone X. Gelukkig hoef je daar niet op te wachten, en kun je de iPhone X wallpaper nu al hier downloaden.

Download de iPhone X wallpaper nu al

Als iOS 11 morgen verschijnt, staan er zestien nieuwe wallpapers op je te wachten. Deze variëren van een felgekleurde regenboog tot een foto van de aarde en grote bloemen die je scherm versieren. Toch zijn er opvallend genoeg twee achtergronden die ontbreken: de stijlvolle iPhone X wallpaper die Apple vorige week gebruikte toen het toestel onthuld werd.

Hoewel deze achtergronden er ongetwijfeld extra goed uitzien op het oled-display van de iPhone X, misstaan ze niet op oudere iPhone-modellen. De twee achtergronden zijn niet door Apple zelf uitgebracht, maar werden door twee Twittergebruikers AR72014 en FlareZuphyr nagemaakt. Je kunt de iPhone X wallpaper hieronder downloaden. Klik op de foto en er opent zich een nieuw venster waarin je de afbeelding kunt opslaan.

iPhone X wallpaper
Download de wallpaper via deze link

iPhone X wallpaper
Download de wallpaper via deze link

Langer wachten op de iPhone X

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus verschijnen aanstaande vrijdag al in Nederland, maar op de iPhone X moeten we iets langer wachten. Apple start hier de pre-order van op 27 oktober, waarna de eerste exemplaren op 3 november af te halen zijn in een Apple Store. Hoe groot de vraag is naar de iPhone X is niet duidelijk, maar als je naar de huidige voorraad van de iPhone 8 kijkt lijken veel mensen toch af te wachten op dit prijzige topmodel.

Lees ook: Downloaden: 16 nieuwe iOS 11 wallpapers voor je iPhone en iPad

Lees het laatste nieuws over iOS 11

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.