‘Eerste iPhone X-toestellen onderweg naar Nederland’

Erwin Vogelaar
16 oktober 2017, 19:27
2 min leestijd
‘Eerste iPhone X-toestellen onderweg naar Nederland’

De eerste iPhone X-toestellen zijn waarschijnlijk verscheept naar Nederland. De hoeveelheid valt echter nog tegen. Vergeet dus niet te reserveren.

Lees verder na de advertentie.

iPhone X-toestellen verscheept naar Nederland

Zit je te wachten op de release van de iPhone X? Dan hebben we goed en slecht nieuws voor je. Het goede nieuws is dat de eerste batch toestellen waarschijnlijk onderweg is naar Nederland. Het slechte nieuws is dat het er maar weinig zijn.

Volgens Xinhuanet.com is Foxconn Electronics begonnen met het verschepen van de X. De eerste set toestellen is specifiek bedoeld voor Nederland en de Verenigde Arabische Emiraten en worden verscheept vanaf Zhengzhou en Shanghai. In totaal bestaat deze eerste batch volgens de Chinese website uit 46.500 toestellen. Hoeveel van dit aantal specifiek voor Nederland is bedoeld, is niet duidelijk. Het is in ieder geval geen grote hoeveelheid.

iPhone X-toestellen

Volgens eerdere geruchten maakt Apple nu ongeveer 400.000 toestellen per week. Dat lijkt lang niet genoeg voor de potentiële grote wereldwijde vraag naar de iPhone X.

Waarschijnlijk komt de trage productie door de TrueDepth-camera in het toestel. Deze camera maakt een 3d-scan van je gezicht met Face ID, zodat het je identiteit kan bepalen. Deze mooie technologie heeft echter ook een prijs, want de camera is gecompliceerd om in elkaar te zetten en vraagt om hele specifieke onderdelen.

Wees op tijd met reserveren

De kans is heel groot dat de iPhone X bij de release op 3 november slecht verkrijgbaar is. Het is daarom zeer verstandig om het toestel te reserveren als je er op tijd bij wil zijn. Anders moet je mogelijk lang wachten tot je weer een kans krijgt om het toestel te kopen.

Vanaf 27 oktober is de iPhone X te reserveren. Lees meer over het kopen van een iPhone X of de iPhone X in combinatie met een abonnement.

Via: 9to5Mac
Bron: Digitimes
Categorie: Apple
Device: iPhone X

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone X
Apple iPhone X
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen