iPhone X nu te reserveren in Nederland: vind de beste prijzen

Lars Paijmans
27 oktober 2017, 9:01
1 min leestijd
Breaking
iPhone X nu te reserveren in Nederland: vind de beste prijzen

Klaar voor de start. Af! Je kunt vanaf nu de iPhone X reserveren in Nederland. Hier lees je precies waar je het toestel verkrijgbaar is en wat de beste aanbiedingen zijn.

Direct prijzen vergelijken? Check de laatste actuele losse Phone X prijzen en deals voor een iPhone X met abonnement in onze vergelijker.

iPhone X reserveren in Nederland

We hebben er lang op moeten wachten, maar de iPhone X is vanaf nu eindelijk te reserveren in Nederland. Ons land zit bij de eerste groep landen, dus in tegenstelling tot voorgaande jaren hoef je geen ritje naar Duitsland te maken.

iphone x reserveren

Als je er snel bij bent met je bestelling, dan wordt je iPhone op 3 november geleverd. Naar verwachting loopt de levertijd al snel op. Lees daarom ook onze pre-order tips om het bestellen zo spoedig mogelijk te laten verlopen. De iPhone X verschijnt in twee kleuren en opslagcapaciteiten: zilver en spacegrijs en 64GB en 256GB aan intern geheugen. Hier betaal je respectievelijk 1159 en 1329 euro voor.

Bestel de iPhone X nu bij de volgende partijen

Nederlandse providers, webshops en winkels hebben een eigen voorraad. Het kan dus gebeuren dat er bij de Apple Store geen toestellen meer op voorraad zijn, terwijl onderstaande partijen nog wel een aantal iPhone X-exemplaren hebben.

Providers

  • Pre-order de iPhone X bij KPN
  • Pre-order de iPhone X bij T-Mobile
  • Pre-order de iPhone X bij Vodafone
  • Pre-order de iPhone X bij Tele2

Webshops met abonnementen

Webshops met losse toestellen

  • Pre-order de iPhone X bij Amac
  • Pre-order de iPhone X bij Coolblue
  • Pre-order de iPhone X bij Bol
  • Pre-order de iPhone X bij MediaMarkt
  • Pre-order de iPhone X bij Wehkamp
  • Pre-order de iPhone X bij BCC

In de loop van de dag zijn de prijzen ook te vinden in onze prijsvergelijker.

Waarom een iPhone X

Apple omschrijft de iPhone X als de iPhone van de toekomst, en dat is niet voor niks. Voor het eerst sinds de iPhone 6 krijgt Apples smartphone een nieuw design, met een gloednieuw oled-scherm dat de volledige voorkant vult. Het scherm is groter dan dat van de iPhone 8 Plus, terwijl de behuizing een stuk kleiner blijft.

Hierdoor verdwijnt de fysieke homeknop, waardoor Touch ID plaats moet maken voor Face ID. Deze vorm van gezichtsherkenning is helemaal nieuw, en zet volgens het bedrijf uit Cupertino een nieuw standaard.

Let op: in de loop van de dag verschijnen er meer prijzen en deals van webshops en providers. We werken het onderstaande overzicht daarom regelmatig bij.

iPhone X met abonnement pre-orderen

Uiteraard is de iPhone X in Nederland ook verkrijgbaar met een abonnement. In onze prijsvergelijker kun je zien welke providers de X in huis hebben en welke prijs ze ervoor vragen. Door op de tabjes te klikken, bekijk je de deals per aanbieder en zie je waar je een BKR-registratie ontloopt. Wil je nog meer filter-opties? Check dan de volledige iPhone X vergelijker.

Apple iPhone X

Apple iPhone X prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 629,89

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 319,-

Refurbished

iPhone X los reserveren in Nederland

Als je een iPhone X los wil bestellen hoef je niet perse naar de Apple Store. Nederlandse webshops bieden het toestel namelijk ook aan. Een los toestel is bijvoorbeeld interessant als je een sim only-abonnement hebt of gewoon niet vast wil zitten aan een prijzig abonnement voor twee jaar. Check de prijzen in onze losse iPhone X vergelijker.

Apple iPhone X

Apple iPhone X prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 629,89

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 319,-

Refurbished
Categorieën: Apple, Devices
Device: iPhone X

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone X
Apple iPhone X
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen