5 redenen om de iPhone X in huis te halen (ADV)

Eindelijk is hij hier: de iPhone X. Het toestel is vanaf vandaag te reserveren, en wij zetten 5 redenen op een rijtje waarom je dat zou moeten doen.

Wil je de iPhone X? Pre-order hem dan vandaag nog bij KPN!

De iPhone X wordt vanaf 3 november uitgeleverd, maar is nu dus al te bestellen bij KPN. Hierbij geldt natuurlijk: Als eerste besteld = als eerste in huis! Ontdek de nieuwe iPhone X bij KPN.

1. Randloos oled-scherm

Waar de iPhone 8 weinig afwijkt van zijn voorganger, is dit bij de iPhone X helemaal anders. De telefoon heeft een compleet nieuw design, waarbij vooral het enorme scherm opvalt. Het display neemt vrijwel de volledige voorkant in beslag. Dat ziet er niet alleen futuristisch uit, maar heeft ook praktische voordelen.

Door het enorme scherm zijn er nauwelijks bezels aanwezig, waardoor je tijdens het kijken van video’s en spelen van games geen last hebt van flinke randen, die vorige iPhones wel hadden. De iPhone X is bovendien de eerste iPhone met een oled-scherm. En dat is fijn, want oled biedt heldere kleuren, betere zwarttinten en gunstiger voor de accuduur.

2. Face ID is de toekomst

De iPhone X brengt nog een belangrijke vernieuwing met zich mee. Met Face ID vervangt Apple de vingerafdrukscanner door gezichtsherkenning, maar daarmee gaat het bedrijf wel een stapje verder dan de concurrentie. Door middel van een speciale camera worden er 30.000 onzichtbare infrarode puntjes op je gezicht geplaatst, om vervolgens een volledige scan te maken.

De iPhone X herkent zowel in het licht als donker je gezicht, en je hoeft alleen maar naar de telefoon te kijken om ‘m te ontgrendelen. Bovendien is Face ID een stukje veiliger en sneller dan de vingerafdrukscanner. Gebruikersvriendelijker, sneller en beter beveiligd: dit is hoe we telefoons de komende jaren gaan ontgrendelen.

3. ARKit het beste op iPhone X

Het voorkantvullende scherm is ook ideaal voor ARKit, het augmented reality-platform van Apple. Augmented reality kennen we van Pokémon GO en stelt je in staat om virtuele objecten en monsters zomaar op je beeldscherm te tonen. Dit maakt bijvoorbeeld het inrichten van je huis een stuk makkelijker, doordat je meubels direct op je iPhone in je woonkamer kunt plaatsen. Dat levert een geheel nieuwe en indrukwekkende ervaring op.

Hoewel ARKit ook op oudere iPhones en de iPhone 8 (Plus) werkt, komt het platform op de iPhone X het beste tot zijn recht. De nieuwe cameralenzen zijn geoptimaliseerd voor de techniek, het scherm laat je extra genieten van de beelden en door de nieuwe chip draait alles vlekkeloos.

4. Verbeterde camera en draadloos laden

Apple-toestellen lopen vaak voorop als het om de camera gaat, en bij de iPhone X is dit niet anders. De smartphone heeft een dubbele camera en dat biedt allerlei mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het vastleggen van fraaie portretfoto’s, maar de X schiet ook betere foto’s in het donker.

Een toffe nieuwe functie is Portretbelichting. Hiermee pas je de belichting op portretfoto’s kunstmatig aan, zodat je bijvoorbeeld het effect creëert dat er een schijnwerper op iemand schijnt.

Hoewel de feature niet uniek is aan de iPhone X, is het wel enorm handig dat je het toestel draadloos kunt opladen. Je hoeft niet meer een kabeltje in te pluggen, maar je legt de telefoon gewoon op een speciaal laadstation. Zoeken naar kabels of problemen met kapotte kabeltjes behoren hiermee tot de verleden tijd. Ook handig: de iPhone X laat je weer tegelijk opladen en muziek luisteren.

5. iPhone X nog beter bij KPN

Bij de meest geavanceerde iPhone tot nu toe hoort ook het beste 4G-netwerk. Met KPN ben je ervan verzekerd dat je altijd en overal een snelle 4G-verbinding hebt, en dus optimaal kunt genieten van je nieuwe iPhone. Bovendien biedt KPN het snellere 4G+, bellen via wifi en kun je straks aan de slag met visual voicemail. Haal met KPN het maximale uit je nieuwe iPhone X.

En voor vaste klanten van KPN zijn er nog verschillende andere voordelen te halen. Heb je vast internet, digitale televisie of meerdere mobiele abonnementen bij KPN dan kan profiteer je van KPN Compleet en ontvang je voordelen zoals: €5,- extra korting per maand, gratis zenderpakket, dubbel zoveel data en meer.

Pre-order nu de iPhone X bij KPN en haal hem snel in huis!

Ontvang de laatste updatesAls eerste besteld = als eerste in huis:
✔ 20 GB Data (supersnel 4G
✔ Onbeperkt bellen en SMS’en
✔ € 14,- korting p/m op je bundel!
KPN Compleet: Dubbele data + €5 korting p/m
Meer informatie   Pre-order