Zo kunnen de rode en gouden iPhone X eruit gaan zien

Lars Paijmans
16 april 2018, 11:04
1 min leestijd
Zo kunnen de rode en gouden iPhone X eruit gaan zien

Na spacegrijs en zilver lijkt de iPhone X binnenkort in een nieuw jasje te worden gestoken. Twee conceptmakers geven ons alvast een voorproefje op een iPhone X (PRODUCT)RED en een gouden variant.

iPhone X goud en rood te zien in nieuwe concept

De iPhone 8 is sinds vorige week ook in een rood kleurtje verkrijgbaar, maar Apples topmodel blijft vooralsnog erg beperkt wat kleur betreft. Al sinds de lancering in september is de iPhone X alleen in het zilver en spacegrijs verkrijgbaar.

De twee concepten zijn afkomstig van de Nederlandse ontwerper Martin Hajek, die al vaker een realistisch beeld heeft gebracht van onaangekondigde Apple-producten.

iPhone X goud concept

In het concept zien we een rode iPhone X die dezelfde stijl heeft als de iPhone 8 en 8 Plus: een zwarte voorkant met een glimmende rode metalen rand en een felrode achterkant. De iPhone X in het goud heeft dezelfde zwarte voorkant, maar verruilt het rood voor een glimmende gouden rand en een rosé-achtige goudkleur op de achterkant.

Gouden iPhone X op komst, rode variant onduidelijk

Zoals we dit weekend zagen in gelekte foto’s, lijkt een gouden iPhone X op komst te zijn. De FCC, de Amerikaanse instantie die nieuwe producten keurt, zou een foto hebben gelekt waarop dit onaangekondigde toestel te zien is. Of er nog een rode iPhone X komt is onduidelijk, waarschijnlijk had Apple deze dan tegelijk aangekondigd met de iPhone 8 en 8 Plus.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: Martin Hajek
Categorie: Devices
Device: iPhone X

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone X
Apple iPhone X
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen