De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

‘iPhone X 2018 en iPhone X Plus krijgen 4GB RAM en verbeterde accu’s’

Lars Paijmans
29 januari 2018, 9:50
2 min leestijd
‘iPhone X 2018 en iPhone X Plus krijgen 4GB RAM en verbeterde accu’s’

Apple-analist Ming-Chi Kuo deelt vandaag nog meer info over de drie iPhones die dit najaar verschijnen. Wat blijkt: de toestellen krijgen meer werkgeheugen dan ooit en een verbeterde accu.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe info over drie 2018 iPhones

De bevindingen van Kuo, opgemerkt door MacRumors, richten zich voor de zoveelste keer op de drie iPhones die dit najaar verschijnen. Wat de 6,1-inch ‘budget’-iPhone betreft herhaalt de analist vooral wat hij eerder al zei: het toestel krijgt een lcd-display, super smalle randen en hetzelfde design als de iPhone X inclusief Face ID.

Lees ook: Op deze 6 manieren wordt de 6,1-inch iPhone het 2018-budgetmodel

2018 iPhone x accu

Het nieuws richt zich vooral op de opvolger van de iPhone X en de iPhone X Plus. Zoals het er nu naar uitziet haalt Apple de huidige iPhone X dit najaar uit de verkoop, om deze te vervangen met een nieuwer model met betere specs. Deze zou volgens Kuo uitgerust worden met 4GB aan werkgeheugen en een sterk verbeterde accu.

De accu zou uit twee afzonderlijke cellen bestaan, die in een L-vorm in de iPhone verwerkt zitten. Dit zorgt voor een hogere capaciteit, wat je accu tot 10 procent langer mee kan laten gaan. Tel hier eventuele energiezuinige maatregelen van iOS 12 bij op en de accuprestaties van deze nieuwe iPhones gaan er flink op vooruit.

iPhone X 2018 accu sterk verbeterd

Daarnaast verschijnt er voor het eerst een iPhone X Plus, die nagenoeg identiek is an de 5,8 inch-iPhone maar een 6,5 inch-display heeft. Omdat Apple dit jaar volledig afstapt van het ‘oude design’ van de iPhone, wordt dit toestel gezien als de opvolger van de iPhone 8 Plus. Zoals het er nu naar uitziet zal Apple de drie toestellen in de loop van september onthullen. Voordat dit zover is, zal er ongetwijfeld nog veel informatie uitlekken. In ons onderstaande overzicht lees je hier alles over.

Lees ook: Dit weten we nu al over de vier iPhones van 2018

Bron: Macrumors
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen