iPhone SE reserveren en prijzen in Nederland: dit moet je weten

Gijs Ettes
22 maart 2016, 14:35
2 min leestijd
iPhone SE reserveren en prijzen in Nederland: dit moet je weten

De iPhone SE werd gisteren aangekondigd en is vandaag al bij de eerste webshops te reserveren. We zetten op een rijtje wat je moet weten over de iPhone SE pre-orders en prijzen in Nederland.

iPhone SE pre-orders gestart

Officieel starten de iPhone SE pre-orders pas op 29 maart, maar een week eerder is de nieuwe iPhone al te reserveren, bijvoorbeeld bij Belsimpel. Logischerwijs heeft het toestel nog een lange levertijd; de daadwerkelijke release vindt pas in mei plaats. De iPhone SE wordt verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs, zilver, goud en roségoud. Kopers hebben de keuze uit twee modellen: de 16GB-versie heeft een adviesprijs van 489 euro en het 64GB-model kost 589 euro.

Dit zijn echter adviesprijzen; webshops kunnen ervoor kiezen om de prijs te verhogen of te verlagen, afhankelijk van de beschikbaarheid en vraag. We zien dit onder meer bij Belsimpel gebeuren, waar beide modellen tien euro meer kosten. De levertijd bedraagt op het moment van schrijven circa zes weken.

iPhone SE reserveren

Wil je de iPhone SE reserveren, dan ben je bij onderstaande aanbieders het goedkoopst uit. De prijzen en abonnementen worden dagelijks geactualiseerd, zodat je zeker weet dat je het goedkoopst uit bent. Bekijk hieronder de beste aanbiedingen voor een iPhone SE met abonnement

Apple iPhone SE

Apple iPhone SE prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 299,-

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 99,-

Refurbished

De iPhone SE los kopen is uiteraard ook mogelijk. Hieronder vind je de beste deals van dit moment.

Apple iPhone SE

Apple iPhone SE prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 299,-

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 99,-

Refurbished

Meer over de iPhone SE

Een verrassing was het allerminst, maar Apple deed gisteravond eindelijk officieel de iPhone SE uit de doeken. Het nieuwe toestel wordt gekenmerkt door een compact 4 inch-scherm met Retina-resolutie en draait standaard op iOS 9.3. Het is de eerste Apple-telefoon met een 4 inch-scherm sinds de 5S uit 2013, en heeft qua design veel van dit model weg.

iphone se reserveren

De iPhone SE is qua hardware net zo krachtig als de iPhone 6S, en wordt aangedreven door dezelfde Apple A9- en M9-chip. Die laatste houdt je beweging bij en laat je het ‘Hey Siri’-stemcommando gebruiken. Ook is er nfc aanwezig, waarvan onder andere Apples eigen betaaldienst, Apple Pay, gebruikmaakt.

De iPhone SE heeft de beschikking over een 12 megapixel-camera waarmee je video’s kunt schieten in 4K. Daarnaast heeft de camera de mogelijkheid om Live Foto’s te schieten. Dit zijn korte geanimeerde foto’s met geluid die wat weg hebben van gifjes. Aan de voorkant is een 1,2 megapixel-camera te vinden. Net als bij de iPhone 6S kan het scherm worden gebruikt als flitser.

Het laatste nieuws over de iPhone SE

Categorie: Devices
Thema: Apple
Device: iPhone SE

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone SE
Apple iPhone SE
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen