iPhone SE en iPad Pro 9.7 nu te reserveren in Nederland

Redactie
29 maart 2016, 9:20
2 min leestijd
iPhone SE en iPad Pro 9.7 nu te reserveren in Nederland

De nieuwe iPhone SE en iPad Pro 9.7 zijn vanaf vandaag te pre-orderen in Nederland. De iPhone SE ligt vanaf 5 april in de fysieke Apple Stores, de iPad Pro 9.7 al een dag eerder.

Lees verder na de advertentie.

iPhone SE pre-orderen in Nederland

De iPhone SE was vorige week al te reserveren bij diverse webwinkels en is vanaf vandaag officieel in Nederland te bestellen. Het nieuwe toestel is te bestellen via de Apple Store, maar je kunt ook bij diverse andere verkooppunten terecht. De iPhone SE ligt op 5 april in de App Store, een dag later dan de nieuwe iPad Pro.

De iPhone SE komt in twee opslagcapaciteiten: 16GB en 64GB. Voor het 16GB-model betaal je 489 euro, het 64GB-model kost 589 euro. Wil je de iPhone SE reserveren, dan ben je bij onderstaande aanbieders het goedkoopst uit. De prijzen en abonnementen worden dagelijks geactualiseerd, zodat je zeker weet dat je het goedkoopst uit bent. Bekijk hieronder de beste aanbiedingen voor een iPhone SE met abonnement.

De iPhone SE los kopen is uiteraard ook mogelijk. Hieronder vind je de beste deals van dit moment.

Apple iPhone SE

Apple iPhone SE prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 279,-

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 99,-

Refurbished

iPad Pro 9.7 reserveren

Ook de iPad Pro 9.7 is vanaf vandaag in Nederland te bestellen. De iPad Pro 9.7 is een kleinere variant van de reguliere iPad Pro. De tablet heeft grotendeels dezelfde specs als zijn grotere broer. Onder de motorkap vinden we een A9X-chip, 2GB RAM en een Smart Connector om accessoires als het Smart Keyboard te koppelen.

Ook is er 32GB aan opslagruimte en een verbeterde 12 megapixel-camera aanwezig. De iPad Pro 9.7 komt in drie opslagcapaciteiten (32GB, 128GB en 256GB), die respectievelijk 689, 869 en 1049 euro kosten. Hieronder vind je de beste aanbiedingen.

Apple iPad Pro

Apple iPad Pro prijzen vergelijken

Bekijk product

Nieuw v.a.

€ 699,95

Vergelijk

Refurbished v.a.

€ 286,99

Vergelijk

Meer over de iPhone SE

De iPhone SE is het nieuwe 4 inch-toestel van Apple dat vorige week maandag werd onthuld. Het is het eerste kleine toestel sinds de iPhone 5S, dat ongeveer even krachtig is als de iPhone 6S. De iPhone SE wordt aangedreven door dezelfde A9-chip met een M9-coprocessor. Laatstgenoemde houdt de beweging bij en zorgt dat je gebruik kunt maken van het ‘Hey Siri’-stemcommando. Hiermee kun je de stemassistent te allen tijde inschakelen, zonder dat de iPhone SE hiervoor aan het stroom hoeft te liggen.

Foto’s maakt de iPhone SE met een 12 megapixel-camera, die ook kan filmen in 4K. De camera is tevens in staat om Live Foto’s te maken, de bewegende foto’s die je kent van de iPhone 6S. Je activeert de animatie door je vinger langer op het scherm te leggen. Voor het maken van selfies is een 1,2 megapixel-frontcamera te vinden, waarbij het scherm van de iPhone SE kan fungeren als flitser.

Lees het laatste nieuws over Apple

Categorieën: Apple, Devices
Thema: Apple
Merk: Apple
Devices: iPad Pro, iPhone SE

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro
Apple iPad Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen