De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

‘iPhone SE 3 met iPhone 8-design en 5G, redesign uitgesteld naar 2024’

Piet-Jan Lentjes
7 januari 2022, 11:06
2 min leestijd
‘iPhone SE 3 met iPhone 8-design en 5G, redesign uitgesteld naar 2024’

Dat er een iPhone SE 3 komt is vrijwel zeker, maar hij houdt het design van de iPhone 8. Een mogelijke nieuwe versie met een nieuw uiterlijk hoef je (jammer genoeg) niet voor 2024 te verwachten.

Lees verder na de advertentie.

iPhone SE 3 met iPhone 8-design

Waarschijnlijk mogen we dit jaar een nieuwe iPhone SE 3 verwachten. Dit zegt de betrouwbare leaker Dylandkt op Twitter. Hij vertelt verder dat de iPhone SE 2022 die we dit jaar nog gaan krijgen een betere chip heeft en ondersteuning voor 5G.

iPhone SE

Apple stopt er waarschijnlijk een krachtige A15 Bionic-chip in, die we al kennen van de nieuwste iPhone 13 (Pro). De huidige SE heeft een A13 Bionic-chip die alweer wat ouder is. Het uiterlijk blijft wel hetzelfde als de voorgaande versie, de iPhone SE 2020.

iPhone SE met nieuw uiterlijk: uitgesteld tot 2024

Volgens Ming-Chi Kuo verschijnt er later ook een vierde generatie iPhone SE, met meer interessante verbeteringen. Het toestel zou bijvoorbeeld een moderner design krijgen. Naar verluidt lijkt hij op de iPhone XR uit 2018. Dylandkt voegt hier nu aan toe dat deze iPhone SE is uitgesteld en je hem waarschijnlijk pas in 2024 hoeft te verwachten.

iPhone XR

Volgens de geruchten gaat er geen Face ID op deze iPhone komen. De TrueDepth-camera voor Face ID is een van de duurste onderdelen die in een iPhone zitten. Daarom ligt het voor de hand dat we deze techniek niet op de goedkoopste iPhone gaan krijgen.

In plaats daarvan gaat Apple vermoedelijk hetzelfde trucje uithalen als met de iPad Air 2020 en iPad mini 2021. Bij de tablets zit in de aan/uit-knop een Touch ID-sensor verwerkt, die je vingerafdruk scant. Het lijkt een logische keuze als Apple deze techniek ook voor de iPhone SE in 2024 gaat gebruiken.

Lees meer: iPhone SE 2022 geruchten: dit weten we tot nu toe

Verwachtingen 2022: dit is Apple nog meer van plan

Wil je weten wat Apple in 2022 voor ons (waarschijnlijk) nog meer in petto heeft? Bekijk dan onze video met verwachtingen voor 2022. Download ook de iPhoned-app en schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook nog even op Facebook en Instagram, dan ben je altijd op de hoogte!

Apple in 2022: dit kun je komend jaar verwachten

Bron: 9To5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen