iPhone SE 2022 pre-order tips: bereid je goed voor

Piet-Jan Lentjes
10 maart 2022, 10:15
4 min leestijd

Ben jij er klaar voor? Vrijdagmiddag om 14:00 uur kun je de pre-order voor de iPhone SE 2022 plaatsen en met deze tips gaat het je zeker weten lukken!

Lees verder na de advertentie.

iPhone SE 2022 pre-order: 6 tips

Je moet nog wel even wachten voordat je de iPhone SE 2022 ook echt krijgt, want de eerste toestellen worden pas volgende week geleverd (18 maart). Maar je kunt al op 11 maart een pre-order plaatsen. Vanaf 14:00 uur Nederlandse tijd is het mogelijk om het toestel te bestellen, maar pas op: waarschijnlijk zijn meer mensen van plan de iPhone SE 2022 te kopen, waardoor de levertijd flink kan oplopen. Zorg er daarom voor dat je op tijd bent en bereid je alvast goed voor met de volgende tips.

iPhone SE 2022

1. Hoeveel wil je uitgeven: prijzen van de iPhone SE 2022

De prijzen van de iPhone SE 2022 beginnen bij 529 euro. Je krijgt dan 64GB opslag om onder andere je apps, foto’s en video te bewaren. We hebben hieronder alle prijzen van de iPhone SE 2022 bij elkaar gezet.

  • iPhone SE (2022) met 64GB opslag: 529 euro
  • iPhone SE (2022) met 128GB opslag: 579 euro
  • iPhone SE (2022) met 256GB opslag: 699 euro

Het enige verschil is dus de hoeveelheid opslag die je krijgt. De overige specificaties van de iPhone SE 2022 is bij alle versies hetzelfde. Beslis vooraf welk toestel je wilt en in de volgende tip helpen we je met het kiezen van de hoeveelheid opslag.

2. Welke kleur en opslagcapaciteit

De iPhone SE 2022 is beschikbaar in het rood, wit en zwart met een opslag van 64GB, 128GB en 256GB. De kleur die gaat kiezen bij de pre-order van de iPhone SE 2022 is natuurlijk een persoonlijke voorkeur. Maar de hoeveelheid opslag is wel belangrijk om even goed over na te denken. Het is immers niet mogelijk om je opslag achteraf nog uit te breiden.

Gebruik je iCloud en ben je niet van plan om (grote) games te spelen? Dan is 64GB genoeg. Je moet er wel rekening mee houden dat je dan soms wel ruimte moet vrijmaken als je veel verschillende apps gebruikt.

Ga je veel foto’s en video’s schieten met je nieuwe iPhone SE 2022 en wil je zwaardere en grotere games spelen om de snelle A15-processor te testen? Kies dan voor 128GB opslag, dan zit je goed.

iPhone SE 2022 specs

Voor de echte grootverbruiker is er nog een laatste optie. Met een opslagruimte van 256GB beschik je over genoeg opslag om een grote hoeveelheid foto’s, video’s, apps en muziek op te slaan.

3. Waar ga je de iPhone SE 2022 kopen: webshop, provider of Apple Store?

Op 11 maart vanaf 14:00 ‘s middags begint de iPhone SE 2022 pre-order. Je kunt de nieuwe iPhone dan bestellen bij de (digitale) Apple Store en tal van andere Nederlandse webshops. Check daarom nu al waar je jouw iPhone SE 2022 wilt bestellen.

Als het dan bijna 14:00 uur is open je meerdere tabbladen bij verschillende winkels in je favoriete browser. Als je favoriete kleur dan uitverkocht is, dan kun je het snel nog ergens anders proberen. Log ook alvast in met je account, zodat je niet je wachtwoord opnieuw moet aanvragen terwijl de verkoop al is gestart.

iPhone SE 2022 met abonnement
• Pre-order bij KPN
• Pre-order bij Vodafone
• Pre-order bij T-Mobile
• Pre-order bij Tele2
• Pre-order bij Belsimpel
• Pre-order bij Mobiel.nl
iPhone SE 2022 los toestel
• Pre-order bij MediaMarkt
• Pre-order bij Bol.com
• Pre-order bij Mobiel.nl
• Pre-order bij Belsimpel
• Pre-order bij Amac
• Pre-order bij YourMacStore

Uiteraard zullen ook onze prijsvergelijkers voor een iPhone SE 2022 (los toestel) of een iPhone SE 2022 met abonnement vanaf 14.00 uur gevuld worden met de meest actuele prijzen en levertijd.

4. Bereken de inruilwaarde van je oude iPhone

Ben je van plan om je oude iPhone te vervangen met het kopen van de iPhone SE 2022? Verstandig! Check dan nu alvast wat je voor je oude toestel kan krijgen. In onderstaande tip lees je hier alles over.

Lees ook: iPhone verkopen of inruilen: zo krijg je de beste prijs

5. Download de Apple Store-app

Ben je van plan om de iPhone Se 2022 bij Apple zelf te pre-orderen? Dan raden we aan om de Apple Store-app te downloaden. Vaak werkt de app net wat sneller en is het makkelijker dan de stappen van de iPhone SE 2022 pre-order op de website te doorlopen. Doe daar dus je voordeel mee!

Apple Store

Apple

Gratis via App Store

6. Zorg ervoor dat je op tijd bent (voor 14:00 uur)

De pre-order van de iPhone SE 2022 start om 14:00 uur Nederlandse tijd en net als altijd weten we niet hoe groot de voorraad is die Apple beschikbaar heeft. Probeer daarom om al iets voor twee uur klaar te zitten. Zorg ervoor dat je bent ingelogd en je snel een betaling kunt doen via internetbankieren. Is er dan toch een wachtrij? Dan heb jij er in ieder geval alles aan gedaan om snel je bestelling te plaatsen. Veel succes!

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen