iPhone SE 2020 pre-order: 6 tips om jezelf voor te bereiden

Lars Paijmans
17 april 2020, 13:00
4 min leestijd
iPhone SE 2020 pre-order: 6 tips om jezelf voor te bereiden

Vrijdagmiddag 14:00 uur Nederlandse tijd kun jij je pre-order voor de iPhone SE 2020 plaatsen. Wij geven zes tips om jezelf goed voor te bereiden, zodat je het model dat je wil zo snel mogelijk in huis hebt.

Update 17 april: Het is zover! Met de onderstaande tips bereid je jezelf goed voor op je iPhone SE 2020 pre-order!

Lees verder na de advertentie.

Pre-order de iPhone SE 2020

iPhone SE 2020 pre-order: zo bereid je jezelf voor

Hoewel de eerste exemplaren van de iPhone SE 2020 pas volgende week vrijdag worden bezorgd, kun je op vrijdag 17 april al een pre-order plaatsen. Net als bij de iPhone 11 kun je vanaf 14:00 uur Nederlandse tijd een bestelling plaatsen. Waarschijnlijk zullen veel mensen dat doen, waardoor de levertijd in hoog tempo toe zal nemen. Wees daarom op tijd en bereid je goed voor met onze tips.

1. Kies nu al je kleur en opslagcapaciteit

Vanaf 14:00 uur telt iedere seconde, dus raden we aan om nu alvast voor jezelf te bepalen welke kleur en hoeveel opslagcapaciteit je wil hebben. De iPhone SE 2020 is beschikbaar in het rood, zwart en wit, met 64GB, 128GB en 256GB aan intern geheugen.

Vooral deze opslagcapaciteit is iets om even over na te denken. Net als bij andere iPhones kun je dit geheugen namelijk later niet uitbreiden. Kies dus genoeg opslag dat bij de manier waarop jij het toestel gebruikt past. In de regel is 64GB genoeg voor de meeste mensen; je kunt er tientallen apps en games mee installeren en zelfs dan is er nog genoeg ruimte voor duizenden foto’s.

Gebruik je ook nog iCloud-opslag, dan zal 64GB helemaal voldoende zijn. Ben je echter van plan om heel veel foto’s en muziek offline op te slaan? Dan is 128GB een veilige keuze. De echte grootgebruiker kan voor 256GB kiezen; handig voor als je bijvoorbeeld veel 4K-filmpjes wil maken en opslaan.

2. Bereken de inruilwaarde van je oude iPhone

Ga je een oude iPhone vervangen als je de SE 2020 in huis haalt? Dan kun je nu alvast je inruilwaarde berekenen om te zien hoeveel korting op het nieuwe model je krijgt. In onderstaande tip lees je hier alles over.

Lees ook: Zoveel korting krijg je op een nieuwe iPhone als je een oude inruilt

3. Controleer nu alvast je betaallimiet

Afhankelijk van de hoeveelheid intern geheugen is de iPhone SE 2020 te koop vanaf 489 euro met 64GB geheugen. Alle prijzen zijn als volgt:

  • iPhone SE (2020) met 64GB opslag: 489 euro
  • iPhone SE (2020) met 128GB opslag: 539 euro
  • iPhone SE (2020) met 256GB opslag: 659 euro

Omdat deze iPhone in vergelijking met andere modellen niet zo duur is, zal de prijs waarschijnlijk wel onder je daglimiet voor internetbankieren zitten. Toch is het slim om dit van tevoren even te checken, zodat je geen foutmelding krijgt als je gaat bestellen. In je bankieren-app van je bank kun je het limiet aanpassen.

4. Bij welke webshop, provider of Apple Store ga je kopen?

Op 17 april om twee uur ’s middags start de iPhone SE 2020 pre-order niet alleen in de digitale Apple Store, maar ook bij tal van andere Nederlandse webshops. Kijk nu alvast waar je jouw bestelling wil plaatsen en open eventueel meerdere tabbladen bij verschillende winkels. Mocht je favoriete kleur dan uitverkocht zijn, dan kun je het nog snel elders proberen.

Log ook alvast in met je account, zodat je niet je wachtwoord opnieuw moet aanvragen terwijl de verkoop al is gestart. Uiteraard zullen ook onze prijsvergelijkers vanaf 14.00 uur gevuld worden met de meest actuele prijzen en levertijdinfo.

Pre-order de iPhone SE 2020 als los toestel

Pre-order de iPhone SE 2020 met abonnement

5. Download de Apple Store-app

Ga je bij Apple zelf een iPhone SE 2020 reserveren? Dan raden we aan om de Apple Store-app te downloaden. In plaats van via de website werkt deze app bij ons al jaren een stuk beter om snel een bestelling te plaatsen. Doe daar dus je voordeel mee!

Apple Store

Apple

Gratis via App Store

6. Zorg dat je op tijd klaar zit (iets voor 14:00 uur)

De pre-order start om 14:00 uur Nederlandse tijd en zoals altijd is het onduidelijk hoe groot de voorraad is die Apple beschikbaar heeft. Ga daarom al iets voor twee uur klaarzitten en zorg dat je bent ingelogd en je snel een betaling kunt doen via internetbankieren. Mocht er dan een wachtrij zijn, dan heb jij er alles aan gedaan om daarna snel je bestelling te plaatsen. Succes!

Categorie: Devices
Spotlight: Apple
Device: iPhone SE

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iPhone SE
iPhone SE
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's