iPhone SE 2020 vanaf nu officieel verkrijgbaar in Nederland

Lars Paijmans
24 april 2020, 8:00
2 min leestijd
iPhone SE 2020 vanaf nu officieel verkrijgbaar in Nederland

Vandaag ploft hij verspreid door heel Nederland op de deurmat: de iPhone SE 2020 is nu in Nederland verkrijgbaar. Lees hier alles over de start van de verkoop, die dit keer anders is dan alle andere jaren hiervoor.

iPhone SE 2020 in Nederland nu verkrijgbaar

Normaal gesproken betekent de verkoopstart van een nieuwe iPhone voor de redactie van iPhoned een ritje met de trein naar een Apple Store in Nederland. Daar halen we ons eigen exemplaar op en verbazen we ons meestal over de lange rijen met Apple-fans die voor de deuren staan.

Dat is dit jaar allemaal anders, nu alle Apple Stores gesloten zijn en ook nagenoeg alle andere elektronicazaken hun deuren dicht houden in verband met de maatregelen tegen het coronavirus. Gelukkig maar dat webshops wel geopend zijn en ook het bezorgen van pakketjes gewoon doorgaat.

iphone se 2020

Dat is de reden dat bij veel mensen die een iPhone SE 2020 pre-order geplaatst hebben het toestel vandaag wordt bezorgd. De hele iPhoned-redactie wenst iedereen die vandaag met zijn/haar nieuwe iPhone aan de slag gaat natuurlijk veel plezier!

Heb je niet meegedaan aan de pre-order en wil je toch zo snel mogelijk de iPhone SE 2020 in huis hebben? Dan kun je terecht in onze prijsvergelijker. Daarin staat de actuele voorraad van het toestel, waarbij je gemakkelijk kunt filteren op kleur, opslagcapaciteit en levertijd. Zo vind je in een paar keer klikken precies de deal die bij jou past.

De iPhone SE 2020 in vogelvlucht

De iPhone SE 2020 is het langverwachte nieuwe instapmodel van Apple. Met het design van de iPhone 8 en een prijs van 489 euro, maar tegelijkertijd de kracht van de iPhone 11 Pro. Het toestel ondersteunt daarnaast draadloos opladen en heeft een enkele cameralens op de achterkant, die dankzij de software alsnog de Potretmodus ondersteunt voor het maken van mooiere foto’s.

Dat maakt deze iPhone een interessante keus voor mensen die op zoek zijn naar een relatief goedkope smartphone waar je jaren zoet mee bent. Dankzij de lange ondersteuning van Apple met software-updates kun je er namelijk van uitgaan dat de nieuwe SE nog jaren de allernieuwste iOS-versie kan draaien.

Vind jouw beste iPhone SE 2020 deal

iPhone SE 2020

iPhone SE 2020

Abonnement v.a. € 23,50 p/m Met abonnement Met abo
Los nieuw v.a. € 452,95 Los toestel Los toestel
Refurbished v.a. € 328,00 Refurbished Refurbished
Categorie: Devices
Device: iPhone SE

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iPhone SE
iPhone SE
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's