De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

‘iPhone SE 2 gaat 399 dollar kosten voor model met 64GB geheugen’

Lars Paijmans
14 oktober 2019, 11:01
2 min leestijd
‘iPhone SE 2 gaat 399 dollar kosten voor model met 64GB geheugen’

Het nieuwe instapmodel van de iPhone komt eraan. Nu deelt een bekende analist nieuwe informatie over de iPhone SE 2-prijs, opslagcapaciteit en meer.

Lees verder na de advertentie.

Gerucht over de iPhone SE 2-prijs

Apple-analist Ming-Chi Kuo deelt nieuwe info over de SE 2. Als één van de bekendste analisten op dit gebied staat Kuo al jaren bekend als een betrouwbare bron. Via zijn bronnen heeft hij nieuwe informatie verkregen over het nieuwe budgetmodel van de iPhone, die in het eerste kwartaal van 2020 zou verschijnen.

Kuo noemt dit voorlopig de iPhone SE 2, al heeft de iPhone meer overeenkomsten met de iPhone 8 uit 2018. Zo is het design identiek aan dit model, wat het voor Apple relatief goedkoop maakt om de telefoon te produceren. Dat is ook te zien aan de prijs, want volgens Kuo zal de smartphone 399 dollar gaan kosten.

iPhone SE 2 prijs gerucht

Wat dit voor de europrijs betekent is nog onduidelijk, maar als we naar de huidige manier kijken waarop Apple prijzen naar euro’s omrekent, zou de iPhone SE 2-prijs rond de 460 euro uitkomen.

Dat is een groot verschil met de andere iPhones die Apple nu nog te koop aanbiedt. Apple zou deze lagere prijs bewust gekozen hebben om de mensen aan te spreken die nu nog een iPhone 6 of 6 Plus hebben en de huidige modellen te duur vinden om te upgraden.

Toch uitgerust met razendsnelle A13-chip

Ondanks deze lagere prijs draait het toestel op de A13-chip van Apple, dezelfde chip waar ook de iPhone 11 en iPhone 11 Pro over beschikken. Kuo stelt daarnaast dat het toestel 3GB aan werkgeheugen krijgt, 1GB minder dan de nieuwste iPhones. Tot slot heb je de keuze uit 64GB en 128GB aan intern geheugen en de kleuren spacegrijs, zilver en rood.

Volgens de analist heeft de nieuwe SE geen 3D Touch maar Haptic Touch, een logische beslissing aangezien de drukgevoelige schermtechniek niet meer in de nieuwste iPhones te vinden is. In het onderstaande overzicht zetten we onze verwachtingen voor de nieuwe budget-iPhone op een rijtje.

Lees ook: iPhone SE 2 in 2020: 7 verwachtingen voor Apples nieuwe budget-iPhone

Het laatste nieuws over Apple

Via: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone SE
Apple iPhone SE

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen