Gerucht: iPhone SE 2 krijgt 4,7 inch-lcd-scherm van LG

Lars Paijmans
23 oktober 2019, 9:08
1 min leestijd
Gerucht: iPhone SE 2 krijgt 4,7 inch-lcd-scherm van LG

Apple en LG zouden de laatste hand leggen aan een overeenkomst, zodat LG de schermen kan gaan maken voor de langverwachte iPhone SE 2.

‘iPhone SE 2 krijgt scherm van LG’

Hij lijkt er toch echt te gaan komen, de opvolger op de populaire iPhone SE. De afgelopen weken duiken tal van geruchten op over dit toestel, met nu een verhaal van The Elec over LG.

Volgens anonieme bronnen zou de fabrikant momenteel de laatste kwaliteitschecks uitvoeren, voordat Apple en LG een overeenkomst tekenen en de massaproductie kan beginnen.

LG heeft al vaker schermen voor iPhones geproduceerd, dus zou het niet gek zijn dat het 4,7 inch-lcd-scherm van de SE 2 straks uit deze fabrieken komen rollen. Het toestel heeft daarmee een groter scherm dan de eerste SE, die een stuk handzamer was met een 4 inch-scherm.

Design van iPhone 8, snelheid van iPhone 11

De afgelopen weken schetsen de geruchten een duidelijk beeld over wat we van de iPhone SE 2 kunnen verwachten. Zo zou het toestel er aan de buitenkant uitzien als de iPhone 8, maar wel op de nieuwste A13-chip draaien die ook in de iPhone 11 en iPhone 11 Pro zit.

Apple zou het nieuwe budgettoestel in maart uitbrengen, met een prijs van 399 dollar. Dat maakt de SE 2 een stuk goedkoper dan de iPhone 11, wat het voor veel mensen een interessant product maakt. Apple richt zich met het toestel dan ook op de doelgroep die nu een iPhone 6S of ouder hebben en op zoek zijn naar een betaalbare upgrade.

De komende maanden houden we alle ontwikkelingen over de iPhone SE 2 goed in de gaten. Ook hebben we alvast een handig overzicht samengesteld met de meest betrouwbare iPhone SE 2-geruchten.

Het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone SE
Apple iPhone SE

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu