De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

‘Gelekte iPhone SE 2-foto’s tonen glazen achterkant en koptelefoonaansluiting’

Lars Paijmans
26 april 2018, 14:41
2 min leestijd
‘Gelekte iPhone SE 2-foto’s tonen glazen achterkant en koptelefoonaansluiting’

Een serie aan iPhone SE 2-foto’s zouden het nieuwe kleine toestel van Apple tonen, dat het bedrijf volgende maand uit zou willen brengen. Op de foto’s zijn een aantal nieuwe functies te herkennen.

Lees verder na de advertentie.

iPhone SE 2 foto’s lekken uit

Geruchten over de iPhone SE 2 circuleren al maanden, maar raken nu pas echt op stoom omdat Apple het toestel al geregistreerd zou hebben. Vandaag zouden we dankzij deze fotoserie voor het eerst een duidelijk beeld krijgen van de opvolger van de iPhone SE. De foto’s zijn afkomstig van een Chinees sociaal netwerk.

Hoewel de geloofwaardigheid van de foto’s lastig te controleren valt, zijn er een aantal belangrijke dingen in te herkennen. Zo ziet het toestel er aan de voorkant identiek uit als zijn voorganger. Om de prijs laag te houden heeft de SE 2 nog gewoon een Touch ID-homeknop en flinke schermranden aan de boven- en onderkant.

Aan de achterkant is echter meer aan de hand. Door het glazen achterkantje kan de iPhone SE 2 waarschijnlijk draadloos worden opgeladen, een functie die Apple in het najaar van 2017 introduceerde met de iPhone 8 en iPhone X. Dit geeft het toestel ook direct een moderner uiterlijk, in tegenstelling tot de ietwat gedateerde iPhone SE die niet te onderscheiden is van de iPhone 5.

Toch een koptelefoonaansluiting

Wat ook opvalt is de koptelefoonaansluiting aan de onderkant. Vorige week stelde een gerucht nog dat Apple deze aansluiting zou schrappen, zodat het toestel waterdicht wordt. Op de foto’s is de aansluiting echter nog duidelijk te zien.

Op basis van eerdere geruchten zou Apple de nieuwe iPhone uitrusten met de A10-chip die we eerder in de iPhone 7 zagen. Het toestel wordt naar verwachting in mei onthuld, waarna hij later die maand of begin juni in de verkoop gaat.

Lees ook: Alles dat we weten over de iPhone SE 2

Bron: Bron
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone SE
Apple iPhone SE

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu