De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Concept: Krijgen we deze iPhone SE 2 en nieuwe iPad dinsdag te zien?

Lars Paijmans
22 maart 2018, 17:01
1 min leestijd
Concept: Krijgen we deze iPhone SE 2 en nieuwe iPad dinsdag te zien?

Of we een iPhone SE 2 te zien krijgen tijdens het Apple-event van dinsdag is nog even de vraag, maar een nieuwe iPad lijkt er wel te komen. Op de valreep maakt de Nederlandse Martin Hajek er een concept van.

iPhone SE 2 concept toont nieuw design

Over het Apple-event van dinsdag is nog veel onduidelijk: gaat Apple er een opvolger van de iPhone SE tonen, of richt het bedrijf zich volledig op educatie met nieuwe iPads, ClassKit en andere zaken?

iPhone SE 2 concept

De Nederlandse conceptmaker Martin Hajek heeft in ieder geval geen boodschap aan deze twijfels. Hij ontwierp in aanloop naar het event alvast wat concepten die gebruikmaken van Apples WWDC-uitnodiging.

Op de conceptafbeeldingen is goed te zien hoe de iPhone SE 2 nog steeds op de iPhone 5S lijkt, maar dat vooral de achterkant moderner is geworden. Door een glazen achterkant is het toestel draadloos op te laden en de nieuwe cameralens te vergelijken met die van de iPhone 8 en 7.

iPad Pro X

De iPad past perfect bij de geruchten die we er tot nu toe over gehoord hebben, al heeft Hajek hier duidelijk voor een nieuwe iPad Pro gekozen. Met een randloos scherm, Face ID en iPhone X-achtige cameralens is dit een tablet waar een flink prijskaartje aan hangt. Niet zo gek dus dat Hajek het de term ‘iPad Pro X’ meegeeft.

De iPad die Apple dinsdag zal laten zien, lijkt wat dat betreft meer op de iPad 2017: een ietwat verouderd design om zo kosten te drukken en de tablet geschikt te maken voor klaslokalen.

iPhone SE 2 concept

Wil je meer weten over de aankondigingen die wij aanstaande dinsdag verwachten? Check dan ons uitgebreide artikel met al onze voorspellingen voor het Apple-event van 27 maart.

Lees ook: Apple maart-event 2018: onze 8 verwachtingen op een rij

Bron: MartinHajek
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro
Apple iPad Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen