iPhone SDK 3.2 beta 3
Redactie

Apple heeft zojuist beta 3 van het iPhone SDK 3.2 uitgebracht en weer ingetrokken. In het nieuwe SDK was onder andere een nieuwe versie van de iPad-simulator te vinden. Opvallend is dat Apple de foto-applicatie hierin verwerkt heeft. In deze applicatie is weer iets vreemds te zien dat ons al eerder opgevallen is: De camera-functie.

Camera-functie

Een maand geleden merkte een ontwikkelaar op dat je een foto kon maken om een contact van een foto te voorzien op de iPad-simulator. Bij het tikken op het menu kwam de optie ‘camera’ naar boven. In de tweede beta was deze optie weer verdwenen. Nu is de optie er nog steeds niet, maar in de foto-applicatie staat wel weer de optie ‘camera’.

De nieuwe beta is inmiddels weer ingetrokken door Apple. Waarschijnlijk is dit zo vanwege het bovenstaande. Op dit moment weten we nog niet of dit echt zo is, maar over een klein maandje weten we wel definitief of de iPad een camera heeft. Apple blijft beweren dat er geen camera in de iPad zal zijn.

Bron: href=”<p>Apple heeft zojuist beta 3 van het iPhone SDK 3.2 uitgebracht en weer ingetrokken. In het nieuwe SDK was onder andere een nieuwe versie van de iPad-simulator te vinden. Opvallend is dat Apple de foto-applicatie hierin verwerkt heeft. In deze applicatie is weer iets vreemds te zien dat ons al eerder opgevallen is: De camera-functie.</p> <h2>Camera-functie</h2> <p>Een maand geleden merkte een ontwikkelaar op dat je een foto kon maken om een contact van een foto te voorzien op de iPad-simulator. Bij het tikken op het menu kwam de optie ‘camera’ naar boven. In de tweede beta was deze optie weer verdwenen. Nu is de optie er nog steeds niet, maar in de foto-applicatie staat wel weer de optie ‘camera’.</p> <p>De nieuwe beta is nu weer ingetrokken door Apple. Waarschijnlijk is dit zo vanwege het bovenstaande. Waarschijnlijk zullen we nooit weten of dit zo is, maar over een klein maandje weten we wel definitief of de iPad een camera heeft. Apple blijft beweren dat dit niet zo is.</p> “>Appleinsider

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.