De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

iPhone-printer Prynt is nu beschikbaar op Kickstarter

Rutger Otto
29 januari 2015, 10:44
1 min leestijd
iPhone-printer Prynt is nu beschikbaar op Kickstarter

De Franse startup Prynt kondigde eind vorig jaar al een case voor iPhones aan waarmee je foto’s als polaroids kan printen. De Kickstarter is inmiddels online en nu al een groot succes.

Lees verder na de advertentie.

iPhone-printer op Kickstarter

In november vorig jaar kon je al lezen over Prynt, een case waar je je iPhone inschuift zodat je foto’s kan printen. Het Franse bedrijf beloofde dat het apparaat na de CES 2015 op Kickstarter zou verschijnen. Dat is inmiddels gebeurd.

De Kickstarter is nog maar net live, maar Prynt is al een enorm succes. Met nog 33 dagen te gaan staat de teller al op ruim 300 duizend dollar, het streefbedrag was ‘slechts’ 50 duizend dollar.

iphone-printer

Hoe werkt het?

Om Prynt te gebruiken schuif je de iPhone in de case, je hoeft vervolgens niets te koppelen. Je kunt een foto nemen en deze meteen printen. Het is overigens ook mogelijk om oudere foto’s van je telefoon of bijvoorbeeld van Facebook via het apparaatje te printen.

Prynt heeft echter nog een extra functie. Voordat je een foto neemt, kun je een filmopname maken van vijf of zes seconden. Print je de foto daarna uit en richt je de iPhone camera erop, dan komt de print via augmented reality tot leven en kun je het filmpje bekijken.

Prynt kopen

Het goedkoopste model van Prynt is nu beschikbaar voor 99 dollar ( euro). Daarvoor krijg je een Prynt case met 10 velletjes om prints op af te drukken. Voor 25 dollar meer krijg je 50 extra vellen. Mensen die er snel bij zijn, hebben de Prynt case in oktober in huis. De case is beschikbaar voor iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S en iPhone 6.

Lees meer over Kickstarter

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen