iPhoned lanceert iPhone prijsvergelijker met de beste aanbiedingen!

Redactie
11 april 2014, 12:41
3 min leestijd
iPhoned lanceert iPhone prijsvergelijker met de beste aanbiedingen!

Eind vorig jaar lanceerden we het vernieuwde iPhoned, waarbij zowel de voor- als achterkant van de website van een complete make-over werd voorzien. De afgelopen tijd hebben we echter alles behalve stil gezeten en vandaag presenteren we dan ook met trots onze iPhone prijsvergelijker! Dagelijks vergelijken we ruim 80.000 aanbiedingen van alle providers en de 16 beste webshops, zodat jij met een paar klikken het goedkoopste abonnement vindt dat aansluit bij jouw wensen.

Zo werkt onze iPhone prijsvergelijker

iPhone prijsvergelijker

Enkele maanden geleden zijn we gestart met de ambitie om de beste iPhone prijsvergelijker van Nederland te ontwikkelen. Nu hij klaar is voor iedereen om te gebruiken, laten we je graag zien hoe hij werkt. Zoals je in de afbeelding hiernaast ziet, kun je vanuit elke pagina op iPhoned de beste iPhone aanbiedingen, toestellen en abonnementen bekijken via de knop ‘Kopen’. Ga naar de iPhone kopen-pagina en je komt direct bij het koopadvies waar je een keuze kunt maken uit iPhone-modellen en providers en handige informatie krijgt die je helpt in je keuze.

In de prijsvergelijker kun je kiezen uit de volgende modellen:

Vind het abonnement dat bij jou past

iPhone prijsvergelijker

De iPhone prijsvergelijker die achter elke pagina, provider en toestel zit, geeft snel een overzicht van de beste deals. Maar je kunt natuurlijk ook filteren op het model iPhone, de uitvoering die je wenst, het aantal sms’jes en belminuten en de databundel. Daarnaast is het heel gemakkelijk om te bepalen of en hoeveel je voor je iPhone wilt bijbetalen. Wil je een iPhone 5S kopen of ben je op zoek naar een specifiek KPN iPhone abonnement; je vindt het snel in onze iPhone prijsvergelijker!

Door op providers te klikken, kun je ze filteren en zelf bepalen of je Tele2 iPhone abonnementen bijvoorbeeld wel of niet meeneemt in de vergelijking. De resultaten kun je vervolgens sorteren op onder andere model, looptijd van het abonnement en de grootte van de databundel.

De aanbiedingen van alle providers hebben we op rij gezet:

Kies de juiste kleur

Maar dat is nog niet alles. Je kunt namelijk ook aanbiedingen openklappen om te zien welke shops het goedkoopste iPhone abonnement aanbieden in de kleur die jij wenst. Klik vervolgens op ‘Bekijken’ en je komt direct bij het juiste abonnement. Zo vind je bijvoorbeeld snel een iPhone 5C 16GB met T-Mobile abonnement in de kleur blauw. Of een zwarte iPhone 4S 8GB met Tele2 abonnement.

iPhone prijsvergelijker dropdown

Zoals je ziet in de afbeelding hieronder kun je per toestel of provider met slechts één klik de laagste maandprijs opvragen. De aanbiedingen worden elke dag bijgewerkt, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt voor bijvoorbeeld een iPhone 5S 16GB met een Vodafone abonnement.

iPhone prijsvergelijker goedkoop

De meest populaire iPhone aanbiedingen zijn op dit moment:

  • iPhone 4S 8GB abonnement (gratis vanaf € 20,- per maand)
  • iPhone 5C 16GB abonnement (gratis vanaf € 30,- per maand)
  • iPhone 5S 16GB abonnement (gratis vanaf € 42,50 per maand)

En dat is onze nieuwe prijsvergelijker in een notendop; probeer hem vooral uit! Alle feedback is uiteraard welkom en we horen graag hoe we jouw wensen nog beter tegemoet kunnen komen in een reactie hieronder!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's