Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

iPhone prijs – Alle iPhone prijzen op rij!

Redactie
5 januari 2012, 20:47
3 min leestijd

Er zijn verschillende manieren om een iPhone aan te schaffen. De prijzen van een iPhone lopen erg uiteen; de prijs hangt met name af van het type abonnement dat je bij de iPhone kiest.

iPhone kopen

Je kunt op de volgende manieren een iPhone kopen:

  • iPhone in combinatie met een abonnement
  • iPhone als los toestel kopen
  • iPhone in combinatie met prepaid (steeds zeldzamer)
  • Een tweedehands iPhone kopen

Lees verder na de advertentie.

We raden je altijd aan om je iPhone bij een bekende provider of winkel te kopen. Stel dat er ooit iets mis is met je toestel, dan kun je in ieder geval ergens terecht. Het is mogelijk dat kleinere bedrijfjes deze service niet bieden.

Er zijn in Nederland meerdere providers die de iPhone aanbieden in combinatie met een abonnement. Hieronder hebben we de grootste voor je op een rij gezet, zodat je zelf kunt bepalen welk abonnement het beste aansluit op jouw wensen. Bij veel abonnementen krijg je tegenwoordig een gratis iPhone. Kijk ook vooral even naar de iPhone aanbiedingen!

iPhone prijs bij T-Mobile

prijs iPhone

T-Mobile verkoopt de iPhone 4, de iPhone 4s en de iPhone 5. Er zijn verschillende abonnementen die je kunt combineren met een iPhone. De abonnementen zijn gebaseerd op verschillend bel, sms en internetgedrag.

Ga naar het overzicht iPhone T-Mobile en vergelijk de verschillen iPhone abonnementen en prijzen.

iPhone prijs bij KPN

prijs iPhone

KPN verkoopt de iPhone 4, iPhone 4s en iPhone 5. Er zijn verschillende abonnementen die je kunt combineren met een iPhone.De beschikbare abonnementen zijn gebaseerd op verschillend bel, sms en internetgedrag.

Ga naar het overzicht iPhone KPN en raadpleeg het overzicht met KPN aanbiedingen en iPhone acties.

iPhone prijs bij Vodafone

prijs iPhone

Vodafone verkoopt de iPhone 4, iPhone 4s en iPhone 5. Er zijn verschillende abonnementen die je kunt combineren met een iPhone.De beschikbare abonnementen zijn gebaseerd op verschillend bel, sms en internetgedrag.

Ga naar het overzicht iPhone Vodafone en bekijk welk iPhone abonnement het beste bij je past.

iPhone prijs bij Hi (netwerk KPN)

prijs iPhone

Hi verkoopt de iPhone 4, iPhone 4s en iPhone 5. Er zijn verschillende abonnementen die je kunt combineren met een iPhone. Het verschil zit voornamelijk in de snelheid van het internet, gebruik van Wifi hotspots en de optie om  af te rekenen per seconde.

iPhone prijs bij Telfort (netwerk KPN)

prijs iPhone

Telfort verkoopt de iPhone 4, iPhone 4s en iPhone 5. Er zijn 2 abonnementen die je kunt combineren met een iPhone. Het iPhone abonnement en de reguliere Telfort belbundel. Het verschil is nihil, maar geeft iets meer speelruimte in combinaties.

Ga naar het iPhone kopen overzicht en kijk wat Telfort jou te bieden heeft.

iPhone prijs bij Sizz (netwerk Vodafone)

prijs iPhone

Sizz verkoopt de iPhone 4, iPhone 4s en iPhone 5. Er is één abonnement beschikbaar die je kunt combineren met een iPhone. Uiteraard zijn er wel verschillende vormen van het abonnement dat gebaseerd is op verschillend bel, sms en internetgedrag.

In ons iPhone kopen overzicht tref je de verschillende mogelijkheden van Sizz aan.

iPhone prijs los

Wanneer je een losse iPhone koopt kun je deze combineren met je lopende abonnement. Dit is onder andere mogelijk door je iPhone te bestellen bij de Apple Store of deze zelf aan te schaffen bij de Apple Store in Amsterdam of officiële Apple Resellers.

Denk wel goed na over welke constructie het beste aansluit op jouw wensen: stel dat je een losse iPhone koopt bij de Nederlandse Apple Store, dan ben je minstens 676 euro kwijt. Als je daarnaast ook nog op grote schaal gaat bellen en internetten, zul je duurder uit zijn dan wanneer je twee jaar lang maandelijks 50 euro betaalt en het toestel ‘gratis’ krijgt. Denk dus heel goed na wat je wil!

Heb je een lopend abonnement waar je niet zo nodig van af hoeft, maar ben je toe aan een nieuwe telefoon, ga dan naar het losse iPhone kopen overzicht en kijk wat de beste aanbiedingen zijn. In alle andere gevallen is een abonnement het beste aan te raden.

prijs iPhone

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's